Sisustus Brita

Tekstiileillä tunnelmaa

Sisustus Brita on toiminut jo yli 20 vuotta,  aina kivijalkamyymälässä. Aloitimme toiminnan 40 m2 liiketilassa, joka jo muutaman vuoden jälkeen osoittautui liian pieneksi. Samasta talosta löytyi meille ihanan ”suuri” tila, joka oli reilut 50 m2. Tämäkin kävi nopeasti liian pieneksi. Työkaverini kanssa muisteltiin noita aikoja, kun tila oli niin ahdas. Yhdenkin sohvan verhoilin peräkärryssä, takaovesta vain työkalut ulos. Onneksi oli kesä ja aurinkoinen ilma. Nykyisissä tiloissa, jotka sijaitsevat  kaupungintalon vieressä, olemme toimineet vuodesta 2007. Myymälässä on nyt tilaa 116 m2 sekä alakerrassa työtilat.

Juuri sinulle sopivat sisustustekstiilit syntyvät meillä sydämellisellä palvelulla laadukkaista materiaaleista. Monipuoliset palvelut, laaja tuotevalikoima ja vankka ammattitaito takaavat tyytyväisyytesi, tarvitsetpa sitten minkälaisia sisustustekstiilejä tahansa. Myymälässämme on valmiita tuotteita laidasta laitaan, yhteisenä tekijänä pehmeät sisustustekstiilit.

dav

Meiltä löydät laajat valikoimat verho- ja sisustuskankaita, päiväpeitteet ja koko ajan vaihtuvan koristetyynyvalikoiman. Ompelutaitoiselle liikkeestämme löytyy paljon verhokankaita pakkatavarana. Valmistuotteissa suosimme kotimaisia toimittajia kuten Lennol ja Porin villa ja peite. Kangastoimittajiamme ovat esimerkiksi Pagunette, Eija Nevala Design Oy, Annala, Laurizon, Orient Occident, Svensson sekä Clarke&Clarke.

Palveluihimme kuuluvat muun muassa verhojen, tyynyjen, päiväpeitteiden, irtohuppujen sekä verhoilujen valmistus – niin yksityiskoteihin kuin julkisiin tiloihinkin.

Tervetuloa, suunnitellaan yhdessä!

Yhteystietoja