Sisustuksen ytimessä keskellä Oulua

Kun haluat itse vaikuttaa sohvasi malliin ja kokoon, tutustu Spaziossa Mags-moduulisohvaan.

Mikä Spazio on?

Spazio on oululainen koti- ja ulkomaisten huonekalujen, valaisimien, sisustustekstiilien sekä kodin käyttö- ja lahjatavaroiden erikoisliike, joka tarjoaa myös sisustussuunnittelupalvelua. Liike on sijainnut Hallituskadulla perustamisestaan eli vuodesta 1986 lähtien.

Mistä syntyi ajatus oululaisesta sisustusliikkeestä?

Idea laadukkaiden huonekalujen oululaisesta jälleenmyyjästä syntyi toisella puolella Eurooppaa: sisustuksen ja designin ytimessä Italiassa, josta oululainen Castrénin pariskunta oli vuosien jälkeen muuttamassa takaisin kotikaupunkiinsa. Vielä nytkin, yli 30 vuoden jälkeen, Spazio valikoimineen kertoo pariskunnan yhteisestä intohimosta modernia sisustamista kohtaan.

Mikä on Spazion ehdoton valtti?

Spaziossa huonekaluja voi paitsi katsella myös testata – etu, jota netti ei tarjoa. Lisäksi myymälässä työskentelee pitkän linjan sisustus- ja huonekalualan ammattilaisia, joiden kokemus on enemmän kuin kullanarvoista silloin, kun satsaa laadukkaisiin huonekaluihin.

Anna erityinen vinkki Spazion palvelusta.

Spazion sisustussuunnittelupalvelu. Se mahdollistaa persoonalliset ratkaisut. Suunnittelijat ovat alansa ammattilaisia ja yhteistyö asiakkaan kanssa sujuvaa.

Mitä erityistä saat Spaziosta?

Kotimaisia ja ulkomaisia huonekaluja, valaisimia, sisustustekstiilejä sekä kodin käyttö- ja lahjatavaroita. Yksi asiakkaiden suosikkituotemerkki on tanskalainen Hay ja sen moduulisohvat, ruokailuryhmät, tuolit, sohvapöydät, baarijakkarat, naulakot ja monet muut. Hay tuo perinteisten materiaalien rinnalle rohkeasti myös uusia: muovia, korkkia, pahvia ja paperia. Kannattaa tutustua!

Miten Spazio satsaa paikallisuuteen?

Spazio hyödyntää paikallisten sisustussuunnittelijoiden ammattitaitoa. Lisäksi palvelut, joita Spazio tarvitsee oman toimintansa tukena, hankitaan paikallisilta yrityksiltä. Näitä ovat esim. kuljetuspalvelut ja mainostoimistoyhteistyö.

Mikä on Spazion motto?

”Laatu on ratkaiseva tekijä asiakastyytyväisyydessä.” Spazio panostaa palvelun ja tuotteiden laatuun.

 
Spazion löydät osoitteesta Hallituskatu 29, 90100 Oulu.

Klikkaa tästä verkkosivuillemme >>

 

Klassisen kauniit Hayn CPH deax 210 -pöytä ja Soft Edge -tuolit keittiöösi tai ruokailuhuoneeseesi.

Ergonomia ja estetiikka kohtaavat Hayn ihanissa About a Louge Chair -nojatuoleissa. Tule kokeilemaan!