Salon Virho

Hiusmuotia taidolla ja sydämellä vuodesta 1942

Oululainen Salon Virho Oy on perustettu vuonna 1942. Yrityksemme on vanhin yhtäjaksoisesti ja yhden suvun omistuksessa toiminut kampaamoalan yritys Suomessa. 75-vuotisessa toiminnassamme yhdistyvät pitkä perinne asiakkaan palvelemisessa parhaalla mahdollisella tavalla, kansainvälisyys sekä jatkuva uudistuminen.

Salon Virho on Haute Coiffure Francaise -jäsenliike ja edustaa ranskalaista hiusmuotia Oulussa. Tuomme kaupunkiin sen uusimmat vivahteet kaksi kertaa vuodessa, välittömästi Pariisissa pidettyjen näytösten jälkeen.

salon_virho_2

Salon Virho on voittanut useita kansainvälisesti arvostettuja palkintoja, joista merkittävämpiä ovat Global Salon Business Awards vuosilta 2004 ja 2008. Pidämme yllä kansainvälistä tasoa kouluttamalla henkilökuntaamme sekä Suomessa että ulkomailla. Lisäksi liikkeessämme vierailee vuosittain alan huippukouluttajia, jotka kannustavat meitä rohkeaan ja luovaan hiusmuotoiluun.

Nykyisin Salon Virhon asiakkaita palvelee 19 ammattilaista, jotka toimivat toimitusjohtaja Liisa Virho-Kilposen johdolla. Kampaamo-parturimme toimii uudessa, upeassa liikkeessä Oulun Kassatalossa, Hallituskatu 11.

Palvelemme asiakkaitamme sydämellä ja ammattitaidolla.

Tervetuloa!

salon_virho_1

Yhteystiedot