Ravintola Puistola – elämyksiä kaikille aisteille


Mikä yritys?

Ravintola Puistola, keskustan ytimessä monien mielestä Oulun kauneimmassa talossa, katutasossa kahvila ja ravintola ja kellarikerroksessa Puistolan kivijalkaleipomo. Vaaleanpunainen talokaunotar on Oulun harvoja jugendtaloja ja sijaitsee osoitteessa Pakkahuoneenkatu 15. Alkujaankin katutasossa oli puoteja ja kaupungin ensimmäinen elävien kuvien teatteri, Urania. Nyt sen tiloissa seurustellaan ja syödään hyvin, yksi tavoitteistamme on tarjota ihmisille samalla tavalla elämyksiä ruoan äärellä kuin miten kiinteistössä toiminut elokuvateatteri on aikoinaan tarjonnut elämyksiä ja kokemuksia kävijöilleen.

Vetävin tähtituote tai palvelu?

Ravintola on kokonaiselämys kaikille aisteille, palvelussa, miljöössä ja ruokatuotteessa. Tarjontamme on monipuolinen, aamiaisesta lounaaseen ja illalliseen sekä upeat käsin tehdyt suolaiset ja makeat leivonnaiset kahvilassamme. Leipomotuotteet ovatkin kysyttyjä, erityisesti yksilölliset ja koristellut täytekakut, perhejuhliin ja vuosijuhliin yrityksille heidän värimaailmalla.

Millaista asiantuntemusta?

Parasta asiantuntemustamme ovat meidän monipuoliset oululaiset ammatilliset taitajat ja osaajat. Arvomme ovat intohimo, kädellä tekemisen taidot, korkea omavalmistusaste kaikessa tekemisessämme, josta yhtenä osoituksena oma leipomomme!

Ketä meillä on töissä?

Meillä Puistolassa työskentelee 14 vakituista työntekijää ja 4 perheenjäsentä, lisäksi osa-aikaisia riippuen vuodenajoista ja sesongeista. Haluaisin esitellä uusimman ammattilaisen tiimissämme, hän on keittiömestarimme Jarno Winberg. Hän on syntyjään oululainen, koulutukseltaan restonomi – kulinaarikeittiön koulutusohjelma, Rovaniemen ammattikorkeakoulu. Hän on työskennellyt koko työikänsä ruokatuotteiden parissa eri tehtävissä ja pääkaupunkiseudulla 10 vuotta, aina kokista keittiömestariksi ja pastry chef:stä tuotekehittäjäksi. Meille on ilo vahvistaa tiimiämme hänen osaamisellaan ja ammattitaidollaan!

Mitä asiakas meiltä saa?

Palvelun ja ruokatuotteen sekä ravintolan ympärillä tapahtuvat pienet herkät asiat, huomaavaisuus, asiantuntemus ruokatuotteessa ja viini- sekä muissa juomatuotteessa. Haluamme tarjota käsillä tehtyä paikallista, puhdasta, pohjoista ruokaa ja tällä ilahduttaa asiakkaitamme myös tarinoilla ruoasta ja viinistä sekä Puistolan historiasta.

Miten satsaamme paikallisuuteen?

Paikallisena oululaisena toimijana meille on arvo valita yhteistyökumppaneiksemme paikallista osaamista ja paikallisten toimijoiden tuotteita ja palveluja. Hyvänä esimerkkinä vahvasta paikallisesta osaamisesta Luova Työmaa, mainostoimisto, joka juuri täytti 20 vuotta ja yhtä pitkä on yhteistyömme. Toisena esimerkkinä Verkkoasema, yhteistyö heidän kanssaan myös yli 20 vuotta! Viskaalin tilan kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo vuodesta 2011 ja jatkuu edelleen vahvana. Uusimmat yhteistyökumppanit Hannu Kuha ja Jussi-Pekka Kuha kalatuotteiden osalta sekä Sovisalon tila Siikalatvasta ja heidän Mangalitza-porsaat.

Mikä on mottomme?

Arvostavasti, tunteella ja taidolla, herkkuja, joista tulee hyvä mieli, rakkaudella!

 
Ravintola Puistolan löydät Oulun keskustasta osoitteesta Pakkahuoneenkatu 15, Oulu.
 
Klikkaa tästä Puistolan verkkosivuille >>