Ravintola Kaarlenholvi & Jumpru Pub asiakkaan asialla

Ravintoloitsija Ari Flinck on toiminut pian 10 vuotta oululaisen maamerkin yhtenä omistajana.

Mikä on yrityksesi tarina?

Ravintola Kaarlenholvi & Jumpru Pubin tarina on alkanut Santaholman talossa elokuussa 1972 jolloin Katri Antell Oy perusti ravintolan. Olemme yhtiökumppaneiden kanssa sen neljännet omistajat, ensi vuonna tulee kymmenen vuotta täyteen.

Millainen asiakas ilahduttaa sinua?

Asiakas joka tulee takaisin. Jumprussa käy monen ikäistä ihmistä, on mukava nähdä kun äiti tulee tyttärensä kanssa viinille tai pariskunta käy muistelemassa kuinka täällä oma rakkaustarina on ravintolassa alkanut. Toki on meillä saattanut muutama rakkaustarina loppuakin. Ilahduttaa kun saa toimia ravintolassa joka on ollut niin tärkeä monelle oululaiselle.

Miten sinä ilahdutat asiakastasi?

Pitämällä huolta siitä että puitteet iloiselle illalle ovat tikissä. Puitteisiin kuuluu että miljöö on kunnossa, oikeanhintainen valikoima on laaja & laadukas, oikeanlainen musiikki kuuluu oikeaan kellonaikaan ja valot ovat sopivan himmeällä. Mutta tärkein on aina ihminen, baaritiskin molemmin puolin, loppupelissä ihmiset sen ravintolan tekevät. Meidän kohtaaminen vieraidemme kanssa täytyy onnistua.

Kerro hauska sattumus työsi tiimoilta?

Tarjoilun lopettaminen on aina ikävää, siinä ei sinällään mitään hauskaa ole. Mutta muutama vuosi sitten vanhempi herrasmies kimpaantui asiasta sen verran että lupasi hoitaa minulle potkut, omistaja kun oli hänen hyvä kaverinsa. Kai tuota voi hauskaksi sattumukseksi kutsua.

Miten rentoudut työviikon lomassa?

Kasivuotiaan Jimi-pojan kanssa touhuaminen on ykkössijalla. Ylimenevällä ajalla niin paljon urheilua kuin vain ehtii, kuntosalia, fillaria & lenkkeilyä. Myös musan kuuntelu, lukeminen, leffassa käynti sekä tietenkin kaverien näkeminen tuopin ääressä rentouttaa.

Milloin pidit viimeksi lomaa, missä vietit lomasi ja kuinka pitkä loma oli?

Syyslomalla lomailin viikon. Rovaniemellä kävin sukuloimassa ja loppuviikon vietin ypöyksin Hailuodon mökillä, keski-ikäisen miehen hiljaisuuden retriitti. Toimi.

Mikä on mottosi työssä ja elämässä?

Täytyy muokata lapsuuden idolin Elviksen mottoa ”Taking care of business” muotoon Take care, eli Pave Maijasen biisin sanoin ”Pidä huolta.” Se on hyvä motto työhön ja elämään. Pidetään huolta läheisistä, pidetään huolta vieraista ja pidetään huolta myös itsestä.

Ravintoloitsija Ari Flinck / Ravintola Kaarlenholvi & Jumpru Pub