Ravintola Kaarlenholvi & Jumpru Pub

Kaarlenholvi & Jumpru Pub
– päällekäin Oulun yössä jo vuodesta 1972

Ravintola Kaarlenholvi & Jumpru Pub ovat viihdyttäneet oululaisia 1700-luvun empiretyylisessä kivitalossa jo vuodesta 1972.

Ravintolan nimi viittaa Oulun kaupungin vuonna 1605 perustaneeseen Ruotsin kuninkaaseen, Kaarle IX:een. Jumpru sen sijaan oli mittayksikkö vanhalla suomenkielellä, yksi Jumpru = 8,2cl eli reilut tuplat.

Jumpru Pub on oululainen maamerkki jonka vuosisatoja vanhojen holvikaarten kätköissä on oma, ainutlaatuinen tunnelmansa, jota ei voi aistia muualla. Yläkerran Kaarle on yöbaari, jossa kohtaavat kaupungin nuoret ja mukavat tyypit. Kaarle on rytmiä, huumaa ja iloa.

jumpr052 web

Osa oululaisista kertoo menevänsä Jumpruun, Jumpeen, joku Jumprun yläkertaan, toiset Kaarleen, Kalleen tai sen alakertaan. Kaikki tulevat kuitenkin kesällä Patiolle, se on varma.

Poikkeatpa kumpaan kerrokseen tahansa niin reipas, ihana ja palvelualtis henkilökuntamme tarjoilee sinulle maukkaita maltaita, pyöreitä viinejä sekä tietenkin raikkaita drinkkejä.

Vuonna 2017 neljäkymmentäviisi vuotta täyttävä Ravintola Kaarlenholvi on äidiltä tyttärelle ja isältä pojalle siirtyvä ravintola, jossa kaikkein tärkein on ihminen, tiskin molemmin puolin.

Ainoa, joka menee Jumprusta ohi, on Kauppurienkatu.

jumpr104

K-20

Yhteystiedot