Rakkaudesta moderniin sisustamiseen

Yli 30-vuotias oululaisyritys syntyi Italiassa intohimosta modernia sisustamista kohtaan.


 

Mikä on Spazion tarina?

Spazio avasi ovensa Oulussa Hallituskadulla vuonna 1986. Idea laadukkaiden huonekalujen oululaisesta jälleenmyyjästä syntyi kuitenkin toisella puolella Eurooppaa: sisustuksen ja designin ytimessä Italiassa, josta oululainen Castrénin pariskunta oli vuosien jälkeen muuttamassa takaisin kotikaupunkiinsa. Vielä 30 vuoden jälkeen Spazio valikoimineen kertoo pariskunnan yhteisestä intohimosta modernia sisustamista kohtaan.

Miten Spazio ilahduttaa asiakkaitaan?

Spaziossa on aina panostettu asiakaspalveluun. Asiakkaan toiveet pyritään toteuttamaan parhaalla tavalla. Myös itse myymälä on suunniteltu viihtyisäksi kokonaisuudeksi, jossa on esillä designin klassikoita ja tyylikkäimpiä uutuuksia.

Anna hyvä vinkki Spazion palvelusta.

Spazion sisustussuunnittelupalvelu. Se mahdollistaa persoonalliset ratkaisut. Suunnittelijat ovat alansa ammattilaisia ja yhteistyö asiakkaan kanssa sujuvaa.

Millainen asiakas ilahduttaa Spaziossa?

Uskolliset asiakkaat ilahduttavat aina ja ovat tärkeä tekijä yrityksen menestymisessä. Vuosien varrella Spazio onkin onnistunut saamaan laajan joukon asiakkaita, jotka ovat tulleet henkilökunnalle hyvin tutuiksi. Ilahduttavaa on myös, että nuoret aikuiset ovat nykyään kiinnostuneita designista. He haluavat panostaa laadukkaisiin, kestäviin ja pitkäikäisiin tuotteisiin.

Kerro hauska sattumus Spazion vuosilta.

Spazion alkutaipaleella, 1980-luvun lopulla, italialaisvalmistaja Zanottan myyntijohtajan tuote-esittelyssä asiakkaiden huomio kiinnittyi suurimmaksi osaksi miehen punaisiin kävelykenkiin. Ne olivat tuolloin varsin harvinainen näky miehillä Oulussa.

Mikä on Spazion motto?

”Laatu on ratkaiseva tekijä asiakastyytyväisyydessä.”

Spazio panostaa palvelun ja tuotteiden laatuun. Yhteistyökumppaneita on lähes 70, Italian lisäksi Suomesta, Pohjoismaista ja Espanjasta.

Martinelli Lucen valmistama Pipistrello-valaisin on Gae Aulentin vuonna 1965 suunnittelema klassikko.