Pizzeria Cantina

Pizzeria Cantina – Se juureva pizzeria

Ravintola Puistolan kellarikerroksessa toimiva pizzeria Cantina kuuluu Oulun pizzaklassikoihin. Vain Cantinassa voit Oulussa tehdä aidon makumatkan useampaan pizzakulttuuriin yhdellä istumalla. Cantinan pizzat leivotaan rauhassa kohonneeseen ja lähes hiivattomaan itse tehtyyn taikinajuureen. Sen valmistuksessa käytetään maailman parhaita italialaisia pizzajauhoja.

Ensimmäiset pizzat Cantinassa pyöräyteltiin jo vuonna 1979. Seppo Ruonalan perustama Cantina oli tuolloin yksi Oulun ensimmäisistä pizzerioista. Kun Cantina jäi 1990-luvulta hetkeksi lepäämään pöytälaatikkoon, Seppo tutustui mahdollisimman moneen erilaiseen pizzakulttuuriin ja kehitteli omaa taikinaansa, sillä parhailla pizzan tekijöillä on aina oma salainen reseptinsä. Vuonna 2014 Sepon reppu alkoi olla niin täynnä ideoita, että niitä oli päästävä tekemään ja tarjoilemaan muillekin. Niinpä aika, ja ennen kaikkea Seppo, oli keväällä 2015 kypsä pizzeria Cantinan mehukkaalle comebackille.

“Uudessa Cantinassa keskiössä ovat viimeisen päälle maukas pohja ja laadukkaat raaka-aineet, eli hyvä juusto, hyvä tomaattikastike ja alkuperästään ylpeät täytteet”, Seppo kertoo.

Seppo_pizzat

Uusi pizzeria Cantina haluaa tarjota asiakkailleen mahdollisuuden tutustua kaiken maailman pizzoihin. Listaa uusitaan säännöllisin väliajoin, joten Cantinaan kannattaa tulla aina uudestaan. Muista kuitenkin, että pizzeria Cantinaan voit tehdä pöytävarauksen vain yli 8 hengen ryhmälle. Muutoin asiakkaat otetaan vastaan saapumisjärjestyksessä.

Pizzeria Cantinasta saat myös gluteenitonta pizzaa ja voit tilata pizzan kotiin vietäväksi. Gluteenittomia pizzapohjia valmistetaan vain tietty määrä päivittäin, joten jos haluat varmistaa saatavuuden, tee ennakkovaraus soittamalla pizzeriaan sen aukioloaikana.

Tervetuloa herkuttelemaan!

Yhteystiedot