Pannu

Pannu kuumana parhaina ruoka-aikoina

Rakastamme hyvää ruokaa ja jaloa viiniä: Italian makuja ja tuoksuja, reilua ja luovaa keittiötä, perinteisiä käsityötaitoja ja ruuanvalmistusmenetelmiä. Ravintola Pannu on Oulussa tunnettu mutkattomasta meiningistään ja letkeästä tunnelmastaan. Ravintolan mottona onkin: “Se mikä maistuu meille toivottavasti maistuu myös teille.”

Kun ravintola Pannu perustettiin vuonna 1992, se oli Oulun ensimmäinen, oikeita pannupizzoja tarjonnut ravintola. Vähitellen pizzalistaa täydennettiin Thin Crispy-pizzoilla ja myös a la carte-lista laajeni italialaisesta keittotaidosta versoneilla annoksilla paikalliseen makuun viimeisteltyinä.

Nyt lähes 25-vuotiaan Pannun listat notkuvat erilaisia annoksia, joista omat suosikkinsa löytävät kaikki perheen pienimmistä varttuneimpiin. Siksi Pannuun on helppo tulla mitä erilaisimmilla seurueilla. Lisäksi ravintolaan kutsuu sen puhutteleva tunnelma. Ravintolasalia hallitsee jättimäinen tilaustyönä toteutettu aito puinen pöytä, jonka ääressä erilaisetkin ihmiset istuvat kuin peri-italialainen perhe, mammasta pappaan ja taaperoihin.

 “Pannun henkilökunta on motivoitunutta ja äärimmäisen ammattitaitoista. Sen ansiosta meidän on Pannussa helppo tarjota leppoisia kokemuksia hyvää ruokaa ja palvelua arvostaville asiakkaillemme”, toteaa ravintoloitsija Sari-Helena Forsman.

 Pannu tarjoaa myös lounasta. Lounaslistalta löytyy päivittäin tietysti ravintolan hittituotetta, pannupizzaa, mutta myös salaattia, keittoa, pastaa ja kotiruokaa.

Tervetuloa herkuttelemaan!

Yhteystiedot

 • Osoite

  Kauppurienkatu 12
  90100 Oulu

 • Aukioloajat

  ma–to 11–22

  pe 11–23

  la 12–23

  su 12–20

 • Puhelinnumero

  020 792 8200