Pannu “kuumana” yli 26 vuotta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mikä on yritys?

Oululainen perheyritys Buca-Rest Oy, ravintoloitsijana Sari-Helena Forsman.
Toimipaikka Ravintola Pannu, Pekurin korttelissa sijaitseva erittäin suosittu ruokaravintola on pitänyt pannut kuumana jo yli 26 vuotta keskeisellä ja vilkkaalla Kauppurienkadulla.

Vetävin tähtituote tai palvelu?

Pannu on tarjonnut asiakkailleen monenmoista erikoistakin herkkua vuosien varrella kuten kengurua, krokotiiliä, kissakalaa ja alligaattoria. Suositummat kautta aikojen ja edelleenkin tilatuimpia annoksia ovat pippuripihvi, mangokana, Meat Pan, Cheese pan ja New York burger.

Millaista asiantuntemusta?

Parasta asiantuntemustamme ovat meidän monipuoliset työntekijämme ja ammatilliset osaajat sekä pitkä paikallinen yrittäjäkokemus ravintolatoiminnan harjoittamisesta, jota perheyrityksessämme on yli 40 vuotta Oulun ydinkeskustassa.

Ketä meillä on töissä?

Meillä Pannussa työskentelee yrittäjien lisäksi 14 vakituista työntekijää, joista seitsemän henkilöä keittiössä ja seitsemän henkilöä salin puolella, sekä osa-aikaisia riippuen vuodenajoista ja sesongeista. Pisimmät työsuhteet ravintolassamme ovat olleet yli 20 vuotta, joka on pitkä aika. Yhden henkilön haluaisin mainita ja hänellä on meistä yrittäjistä seuraavaksi pisin työsuhde, yli 20 vuotta. Hänen nimensä on Jarno Lassila, hän työskentelee salin puolella asiakaspalvelussa. Hän on rautainen ammattilainen ja esikuva nuoremmille kollegoilleen.

Mitä asiakas saa meiltä?

Pannu on tarjonnut yli neljännesvuosisadan oululaisille sekä asiakkaillemme läheltä ja kauempaakin rentoa meininkiä, maukasta monipuolista ruokaa – leikkisästi sanottuna ”vauvasta vaariin”. Asiakkaitamme ovat saman perheen jäsenissä jopa neljässä sukupolvessa. Asiakaskuntamme on laaja yrityksistä yksityisiin ja erilaisiin yhteisöihin. Mottonamme on pannu kuuma aamusta iltaan! Tosin juhannuksena ja jouluna Pannu hiljenee ja työntekijämme rauhottuvat viettämään näitä pyhiä perheidensä pariin. Se on yksi arvoistamme, jonka haluamme osoittaa henkilökunnallemme.

Miten satsaamme paikallisuuteen?

Paikallisena oululaisena toimijana ja perheyrityksenä meille on arvo valita yhteistyökumppaneiksemme paikallista osaamista ja paikallisten toimijoiden tuotteita ja palveluja. Hyvänä esimerkkinä vahvasta paikallisesta osaamisesta on Luova Työmaa, mainostoimisto, joka juuri täytti 20 vuotta ja yhtä pitkä on yhteistyömme. Toisena esimerkkinä Verkkoasema, yhteistyömme heidän kanssaan on kestänyt myös yli 20 vuotta! Viskaalin tilan kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo vuodesta 2011 ja jatkuu edelleen vahvana. Uusimmat yhteistyökumppanit ovat Myllymäen tila Pyhäjärveltä ja heidän lammas tuotteet sekä Sovisalon tila Siikalatvalta ja heidän mangalitza porsasta.

 

Ravintola Pannu
Kauppurienkatu 12, Oulu
Avoinna: Ma-To 11–22
Pe 11–23, La 12–23, Su 12–22