Oulun Koru

Korukauppaa jo yli 40 vuoden ajan

Oulun Koru on toiminut jo yli 40 vuoden ajan kellojen ja korujen vähittäismyyjänä Oulussa. Kultaseppä Mikko Keisu perusti pajan vaimonsa Leenan kanssa vanhaan talonmiehen asuntoon vuonna 1970. Nykyään Oulun Koru Oy:n alaisuudessa työskentelee noin 25 henkilöä, ja olemme olleet Suomen suurin koruliike jo useita vuosia.

Oulun Koru kuva 1 web

Menestys syntyy tekemisestä

Oulun Korun perustaja Mikko Keisu opetteli kultasepän opit Helsingissä oppisopimuskoulutuksella pienessä kellaripajassa. Oman yrittäjäuransa Mikko aloitti vuonna 1967 kultasepänpajan osakkaana Malmilla. Onni oli kuitenkin Mikkoa ja hänen liikekumppaniansa Lauri Suniväkeä vastaan, sillä yrityksen tiloihin murtauduttiin, minkä johdosta yritys teki konkurssin. Vain työkalut jäivät jäljelle. Tapahtuneen jälkeen Mikko päätti vuokrata vaimonsa Leenan kanssa pienen talonmiehen asunnon Oulusta osoitteesta Kauppurienkatu 13, ja näin sai alkunsa Oulun Koru. Varsinainen liike avattiin 10 vuotta myöhemmin ja 1980-luvun lopussa laajentuminen jatkui, kun ystävykset Heikki Konttinen, Martti Kotisalo ja Mikko Keisu ostivat yhdessä Oy Osk. Lindroos Ab: n. Oy Osk.Lindroos Ab on nykyään kokonaan Oulun Koru Oy:n omistuksessa.

Nykyisin liikkeemme sijaitsee Oulussa keskeisellä paikalla, kävelykatu Rotuaarilla. Lisäksi Helsinki-Vantaan lentokentältä löytyy tytäryhtiömme Lindroosin koru- ja kellomyymälät.

Kaupungin kehittäminen ja vaaliminen

Mikko Keisu on korusepän ammattinsa lisäksi oululaisille erittäin tuttu kasvo yhdistys-, urheilu- ja kulttuurimaailmasta. Hän on ollut ahkerasti kehittämässä Rotuaaria ja Oulun liike-elämää Oulun Liikekeskus ry:n toiminnassa. Lisäksi Oulun Koru ja Keisun perhe ovat tehneet ränsistymisvaarassa olleen Maikkulan Kartanon entisöimisessä ja liiketoiminnan jatkamisessa arvokkaan kulttuuriteon. Olemme kunnostaneet kartanoa jo yli 10 vuoden ajan. Oulujoen rannalla sijaitsevassa kartanomiljöössä voi järjestää juhlia, kokouksia ja saunailtoja upeassa maalais- ja jokimaisemissa. Kartanon edellisten omistajien toiveiden mukaisesti Maikkulan Kartano on jälleen kaupunkilaisten käytössä.

Premium-laatuista valinnanvaraa

Me Oulun Korussa olemme luottaneet premiumtavaraan alusta alkaen. Mikko Keisu oppi jo oppisopimusaikanaan, että kannattaa tehdä koruja, joita ihmiset ostavat eivätkä vain ihaile. Meillä Oulun Korussa ollaankin tuotevalikoiman suhteen laatutietoisia ja tarkkoja. Hyvät valikoimat tarkoittavat meillä useita eri vaihtoehtoja kaikissa elämäntilanteissa – useita vaihtoehtoja, useita hintatasoja. Se voi tarkoittaa edullisia ratkaisuja tutuista ja turvallisista merkkituotteista tai yksilöllisiä ja joskus hyvinkin hinnakkaita vaihtoehtoja. Laajat valikoimat ovat sitä, että Sinulla on mahdollisuus valita. Meillä Oulun Korussa taas on mahdollisuus opastaa, auttaa ja palvella sinua valinnoissasi.

Oulun koru kuva 6 web

Tuotevalikoimiimme kuuluvat sekä kotimaiset että kansainväliset kellot ja korut sekä muut lahjatavarat. Lisäksi palveluihimme kuuluvat perinteiset kaiverrus-, kello- ja kultasepän palvelut, sekä korujen valmistus asiakkaiden toivomusten mukaisesti.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan valikoimaamme kävelykatu Rotuaarille!

Yhteystiedot

 • Osoite

  Kirkkokatu 19
  90100 Oulu

 • Aukioloajat

  ma–pe 9–19

  la 9.30–16

 • Puhelinnumero

  Toimisto
  044 740 3520

  Myymälä
  044 740 3528