Optihouse Sipolan 25-vuotis juhlakausi – maaliskuussa tapahtuu

Maaliskuun 1. päivänä 25 vuotta sitten perustivat Timo ja Annikki Sipola optisen alan kaupan Optikko Sipolan. Tänä päivänä liike on edelleen toiminnassa ja voimissaan Torikadulla hieman uudistetulla nimellä Optihouse Sipola sekä uuden pariskunnan vetämänä. Vuosiin on mahtunut monenlaista – perhe-elämän organisointia, lasten hoitoa ja kasvua takahuoneessa, optisen alan kehitystä, opiskelijoita, remontteja kiinteistössä sekä Torikadulla ja erityisesti runsaasti ihania asiakkaita.

Juhlistamme tämän kivijalka-kaupan neljännesvuosisataa koko maaliskuun ajan. Koko juhlakauden eli maaliskuun ajan ostaessasi silmälasit meiltä saat toisen linssin syntymäpäivävuosien hinnalla eli 25 € !

Torstaina 8.3 klo 12-16 Naisten päivänä liikkeessämme kakkukahvit. Kehys-vinkkejä ja -stailausta by Annikki Sipola! Traction Productions tuo koko malliston ja Milanon kehysmessujen uutuudet nähtäviksi ja soviteltaviksi. Tervetuloa uudet ja vanhat asiakkaat vuosien varrelta. Päivän aikana arvomme aurinkolasit.

Torstaina 15.3 klo 12-16 vietämme Miesten päivää. Kehysvinkkejä antamassa ja stailaamassa Emeritus muotiasiantuntija Jarmo Husso. Esillä Hugo Bossin koko mallisto aurinkolaseineen. Linssitietoutta tarjoaa Hoyalta Vesa Kivelä. Päivässä mukana olevat osallistuvat Bossin nahkalompakon arvontaan.

Tiistaina 20.3 on silmälääkäri Satu Länsmannin vastaanotto. Satu Länsman on toiminut liikkeen silmälääkärinä vuodesta 2004 lähtien. Hän pitää vastaanottoa 2-3 viikon välein. Aikoja voi tiedustella soittamalla Optihouse Sipolaan tai varaamalla ajan kotisivujen kautta www.optihousesipola.fi

Torstaina 22.3 klo 12-16 Escadan ja Furlan kehysuutuudet, myös aurinkolasit. Esillä myös Italian vanhin silmälasimerkki Lozza.

Lämpimästi tervetuloa kivijalkakauppaamme Torikadulle!