Optihouse Sipola valmistautuu tulevaan

Optisen alan osaaminen täydentyy

Optihousen optikko ja yrittäjä Vesa Rödlin osallistui viikolla 47 täydennyskoulutukseen Oulun Ammattikorkeakoulun optometrian osastolla viikon ajan. Silmän terveyden tutkiminen -koulutus on osa optikko ammattinimikkeen täydennyskoulutusta. Täydennyskoulutuksen kautta optikko nimike laajentuu optometristiksi ja antaa mahdollisuuden ammatinharjoittajille tunnistaa kokonaisvaltaisemmin näkemistä ja silmänterveyttä. Lisäkoulutuksen suorittaneelle laillistetulle optikolle tai optometristille tulee oikeus käyttää vastaanottotoiminnassaan tarvitsemiaan lääkkeitä. Asiakkaillemme tämä näyttäytyy jatkossa parempana osaamisena silmän terveyden tutkimisessa – mm. iän tuomien muutoksien esim. kaihiin tai rappeumien havaitsemiseen ja niiden jatkohoitoon ohjaamisessa.

Vanhan Apteekin -kiinteistön remontti valmistuu Torikadulla

Optihouse Sipolan liikekiinteistö sijaitsee Torikadulla ns. Vanhan apteekin talon eli Julinin talossa. Talossa on tehty kuluneen vuoden aikana laaja ja kattava remontti. Nyt remontti lähestyy loppuaan ja Oulun kaupunki saa katukuvaansa uudistuneen kiintoisan maamerkin.

Talo on rakennettu 1929 ja sen rakennutti apteekkari Åkersten. Talon suunnitellut rakennusinsinööri Veikko Kallio. Oulun vanha apteekki toimi talon Pakkahuoneen ja Torikadun kulmassa aina vuoteen 1986 asti. Talon apteekin kulmassa on apteekkari Johan Julin muistolaatta ja kauniit antiikin kreikan patsaat. Patsaat on viime vuosikymmeninä totuttu näkemään valkoisina – mutta nyt ne on palautettu alkuperäiseen väriinsä ja loistoonsa.

 
Tervetuloa Meille – Juhlimme uuden alkua uudestisyntyneessä loisteliaassa kauppapaikassa tiistaina 5.12 klo 10-14 glögeilyn merkeissä. Haluamme edelleen tarjota asiakkaillemme hyvää ja laadukasta palvelua!
 
Löydät meidät osoitteesta Torikatu 7, 90100 Oulu
Puhelin: (08) 3113397
Sähköposti: info@optihousesipola.fi

Klikkaa tästä verkkosivuillemme >>