Näe hyvin ja näytä hyvältä

Mikä yritys

Optihouse Sipola, Optisen alan pieni yksityinen perheyritys, jo 25 vuotta kivijalkakauppaa Oulun keskustassa, Torikadulla. Yritys on toiminut aiemmin nimellä Optikko Sipola ja vuodesta 2016 Optihouse Sipola. Omistajavaihdos Annikki ja Timo Sipolalta Tiina ja Vesa Rödlinille tapahtui 2014 vuoden alussa.

Millaista asiantuntemusta?

Optihouse Sipolan toiminnan perustana ovat hyvän näkemisen asiantuntijuus, hyvä palvelu, ja laadukkaat tuotteet. Optihouse on vahvasti laatuun ja asiantuntijuuteen panostava, jatkuvasti alan uutta ja uutuuksia seuraava optikkoliike. Liikkeen palveluihin kuuluu sekä optikon että silmälääkärin tutkimukset – näöntutkimukset ja silmäterveyden tutkimukset. Autamme löytämään sekä käyttötarkoitukseen että tyyliin sopivat kehykset. Palvelemme asiakkaita asiantuntevalla, inhimillisellä ja paikallisella otteella. Asiakkaan etu on meille tärkein asia ja siksi me emme kuulu mihinkään ketjuun tai ostoryhmittymään, vaan toimimme omien päätösten ja toiveiden mukaan asiakkaiden parhaaksi.

Ketä meillä on töissä?

Pariskunta Rödlin eli optometristi Vesa Rödlin ja myyjänä Tiina Rödlin. Optisen alan osaajana Vesa keskittyy pääsääntöisesti näkemisen ratkaisuihin ja Tiina kehys- ja tyyliasioihin. Silmälääkäri Satu Länsmanin vastaanottaa on 3–4 viikon välein. Liikkeessä voi myös aika ajoittain törmätä perheen nuorisoon tai optisen- ja myynnin alan opiskelijoihin.

Mitä kuluttaja saa meiltä?

Asiantuntevaa näkemisen osaamista, inhimillistä ja yksilöllistä palvelua, turvallista asiakkuutta. Iloista ja myönteistä kohtaamista – henkilökohtaisuutta. Meillä kannattaa olla asiakkaana – yhden ostokerran jälkeen aktivoituu kanta-asiakkuus eli kanta-asiakkaalle on aina voimassa olevat hyvät edut. Asiakkaidemme ei tarvitse juosta tarjousten perässä.

Miten satsaamme paikallisuuteen?

Kuulumme Oulun Kivijalka -liikkeisiin. Me työllistämme itsemme ja lomakaudella sijaiset, mainostamme paikallisilla kanavilla, tuemme junioriurheilua ja toimimme yhdessä Torikadun toisten yrittäjien kanssa. Hankimme kaiken mahdollisen toiminnassamme tarvittavan paikallisilta toimijoilta

Mikä on meidän mottomme?

Näe hyvin ja Näytä hyvältä – se on mahdollista.

 
Klikkaa tästä Optihouse Sipolan verkkosivuille >>