Mikä on Kivijalka?

Kivijalan muodostamme me, Oulun keskustan paikalliset yritykset, jotka haluamme palvella asiakkaitamme oululaisella ammattitaidolla ja laadulla. Oulun keskusta on Oulun ydin ja me haluamme olla mukana rakentamassa siitä entistä elinvoimaisempaa ja virkeämpää.

Useiden perioululaisten yritysten tarina on alkanut jo vuosikymmeniä sitten. Vanhojen tuttujen kivijalkayritysten rinnalle on noussut myös uusia, mielenkiintoisia yrityksiä. Kivijalkayritykset ovatkin kiinteä osa kaupungin palvelujen kirjoa.

Päivittäinen valintasi voi tuntua pieneltä, mutta oululaisessa yrityksessä osataan arvostaa jokaista päivää ja asiakasta. Haluamme tarjota sinulle henkilökohtaista palvelua, ainutlaatuisia tuotteita ja elämyksiä – palvella sinua hyvin ja samalla pitää omalta osaltamme huolta paikallisesta hyvinvoinnista, kasvusta ja työllisyydestä.

Kivijalkayritysten vahvuuksia ovat paikallisiin tarpeisiin vastaava tarjonta sekä palvelu. Oulusta löytyykin aitoja kivijalkayrityksiä toimialalta kuin toimialalta. Kivijalkayrityksissä panostetaan palveluun, ja usein vierailu kivijalkaliikkeessä on jo itsessään kokemus, jollaista ei voi kokea muualla. Oululaisessa liikkeessä on helppo asioida!

Kivijalka on merkki, joka kertoo yrityksen paikallisuudesta ja siitä, että yrityksen juuret ovat Oulussa. Kivijalka-liikkeet muodostavat osan Oulun historiaa ja ovat yhdessä kanssasi rakentamassa Oulun elinvoimaista ja virkeää tulevaisuutta.

Voimiansa yhdistämällä Oulun keskustan kivijalkayrittäjät pyrkivät saamaan aikaan jotain uutta ja merkittävää, jonka avulla Oulun keskusta elävöityy. Mukana on lähes 30 yritystä, osa uusia, osa vanhoja, joista jokaisella on oma tarinansa kerrottavanaan.

Tule sinäkin tutustumaan ja kokemaan paikallisen yrityksen palvelu. Tarina on vasta alussa!