Maja Shopista hehkua ja lämpöä kotien arkeen

Maaret Peltoniemi on toiminut yrittäjänä yli neljä vuotta ja Maja Shopissa seitsemän kuukauden ajan.

Mikä on yrityksesi tarina?

Uusi sisustusliike avattiin Ouluun huhtikuussa 2017. Maja Shop syntyi ajatuksen kipinästä ja intohimon liekistä. Tarkoituksenamme on tuoda pikkurahalla hehkua kaikenlaisten kotien arkeen. Maja Shop haluaa tuoda sisustukseen hieman kotoisampaa ja lämpimämpää lähestymistapaa, unohtamatta huumoria, laatua ja luksusta. Maja Shopin tuotteet tulevat pääasiassa Tanskasta, Englannista ja Suomesta. Valikoimastamme löydät sisustustuotteet joka makuun, reilunkaupan sisustuksesta skandinaaviseen designiin sekä sisustusneuvontapalvelut.

Millainen asiakas ilahduttaa sinua?

Jokainen asiakas ilahduttaa! Erityisen ilahduttavaa on, jos asiakkaan kanssa pääsee kunnolla juttusille ja löydetään yhdessä hänelle jotain, mitä hän on pitkään etsinyt tai kaivannut. Asiakkaiden kanssa tulee päivittäin ilahduttavia keskusteluja muistakin aiheista kuin pelkästään sisustuksen tiimoilta.

Miten sinä ilahdutat asiakasta?

Toivon, että iloinen ja asiantunteva palvelumme ilahduttaa asiakasta. Pyrimme antamaan jokaiselle asiakkaalle parasta mahdollista palvelua. Päivittäin tulee itsekin hyvälle mielelle, kun asiakas lähtee tyytyväisenä liikkeestämme. Erilaiset tarjoukset ja arvonnat sekä säännöllisesti järjestettävät club-illat tuovat asiakkaillemme upeita etuja, löytöjä ja elämyksiä.

Kerro jokin hauska sattumus työsi tiimoilta

Mitään erityistä sattumusta ei tule mieleen, mutta todella usein tulee naurettua työntekijöiden kanssa kaiken maailman pienille kommelluksille. Nauru ja huumori rönsyilee tiimissämme, joten työntekokin on samalla hauskaa!

Miten rentoudut työviikon lomassa?

Perheen kanssa puuhailu, ruoanlaitto, uuden kodin etsiminen ja jooga tasapainottavat hektistä työrytmiä. Yritän nukkua enemmän ja tehdä kotona töitä vähemmän.

Milloin pidit viimeksi lomaa?

Maja Shop on sen verran uusi liike, etten ole kerennyt lomailla vielä! Tarkoituksena on puolison kanssa lähteä alkuvuodesta ulkomaille ja rentoutua kahden kesken. Vapaapäiviä pidän säännöllisesti joka viikko, jotta kerkeän palautua työstä. Kiirettä on riittänyt ja joulun alla vielä enemmän.

Mikä on mottosi työssä ja elämässä?

Luota intuitioosi ja kulje omaa polkuasi. En tee asioita kuten muut vaan ennemmin mietin, miten asioita ei ole tehty. Sinnikkyys on ollut elämässäni johtoajatus.

Yrittäjä Maaret Peltoniemi