Laatumikro

Oulun laatumikro – tiedolla tulokseen

Oulun Laatumikro on vuonna 2003 perustettu tietotekniikan alan yritys. Päätoimialana on tietotekniikkalaitteiden, verkkojen, tietoliikennetuotteiden ja sovellusohjelmien myynti, asennus ja huolto. Palveluksessasi on joukko huippuosaajia alan eri osa-alueilta.

Järjestelmähankinta on aina investointi. Yritys- ja työkäytössä järjestelmän tulee tuottaa taloudellista hyötyä suoritetun työn, säästettyjen kustannusten ja säästetyn ajan myötä. Koti- ja harrastuskäytössä järjestelmän tulee tuottaa käyttäjälleen mielihyvää ja parempaa elämänlaatua. Myös kotikäytössä voi saavuttaa taloudellista hyötyä esimerkiksi hoitamalla pankkiasiat tietokoneella tai käyttämällä puhelimen sijaan nopeasti yleistynyttä sähköpostia.

Sekä yritys- että kotikäytössä järjestelmän soveltuvuus käyttäjän olemassa oleviin ja tulevaisuudessa kasvaviin tarpeisiin tulee kartoittaa hyvin, jotta saavutettu hyöty olisi mahdollisimman suuri. Tekemällä tämän kartoituksen yhdessä asiantuntevan henkilöstömme kanssa, varmistat että investoinnistasi tulee kannattava.

Myymälässämme voit tutustua laajaan tuotevalikoimaamme ja suunnitella hankintaasi yhdessä asiantuntevien myyjiemme kanssa vaikka kahvikupin ääressä.

Tervetuloa!

Yhteystietoja