Laadukkaiden muotoilutuotteiden myymälä

Tiina Meriläinen on pyörittänyt Non Boutiqueta vuodesta 2007.

Mikä on yrityksesi tarina?

Non Boutiquen tarina sai alkunsa lähes päivälleen kymmenen vuotta sitten, kun neljä vaate- ja tekstiilimuotoilijaa päättivät perustaa kotimaisiin muotoilutuotteisiin keskittyvän designliikkeen. Vuosien varrella Tiina Meriläisen luotsaaman Non Boutiquen valikoima on laajentunut niin, että tänä päivänä Pakkahuoneenkadun putiikista löytyy noin 50 kotimaisen muotoilijan vaatteita, asusteita ja koruja. Oululaista osaamista putiikissa edustaa mm. vaatesuunnittelija Katja Iljanan tuotemerkit KIKS ja Iljana, jotka valmistetaan käsityönä Oulussa, osittain Non Boutiquen tiloissa. Muita oululaisia merkkejä putiikilla ovat mm. KOOMA ja YO ZEN.

Millainen asiakas ilahduttaa?

Jokainen asiakas ilahduttaa! Erityisen mukavaa on, kun asiakas, joka on pitkään miettinyt uskaltautumista pieneen kivijalkaliikkeeseen sisään, rohkaistuu ja astuu ensimmäisen kerran putiikkiin. Ja jos hän vielä hetken katseltuaan kertoo kokemuksen olleen hyvä ja palaa putiikkiin jatkossa uudelleen, on tilanne molempia osapuolia ilahduttava.

Miten sinä ilahdutat asiakasta?

Näin takkisesongin ollessa kuumimmillaan monet asiakkaat ovat ilahtuneet, kun ovat kuulleet, että KIKSin takkeja saa omilla mitoilla, mikäli hyllystä ei löydy sopivaa kokoa. Myyntitilanteessa pyrin olemaan aidosti läsnä, kuuntelemaan asiakasta ja palvelemaan niin hyvin kuin mahdollista.

Miten rentoudut työsi lomassa?

Suuri osa vapaa-ajasta menee liikuntaharrastusten parissa. Vietän myös mielelläni kiireetöntä aikaa esimerkiksi mökillä.

Milloin pidit viimeksi lomaa?

Kesällä tein lyhyempää työviikkoa ja muutamia reissuja kotimaassa. Nyt vielä ennen joulukiireitä lähden käymään viikon lomalla lämpimässä.

Mikä on mottosi työssä ja elämässä?

Panosta laatuun!

Tiina Meriläinen