Kivijalassa mukana

ksalonkioululogo

Kauneussalonki Oulu

Kauneussalonki Oululla on kaksi kauneushoitolaa, joista toinen sijaitsee Oulun keskustan tuntumassa monipuolisissa Liikuntakeskus Hukan tiloissa ja salongin toisen keskustassa sijatsevan putiikin löydät osoitteesta Kirkkokatu 7 katutasosta.

Beauty Spot

Beauty Spot on ydinkeskustassa sijaitseva kauneudenhoitoalan yritys. Vuonna 1985 perustetussa yrityksessä kohtaavat kauneus ja palvelu. Laaja-alaiset palvelut kattavat perinteisten hoitojen lisäksi muun muassa kestopigmentoinnit ja stailauspalvelun. Järjestämme myös asiakkaillemme erilaisia tapahtumia ja teemapäiviä.

Fulari

Fulari

Fulari Oy on oululainen palveleva naistenmuodin erikoisliike Rotuaarilla. Meillä on ollut ilo tarjota ihanille asiakkaille pukeutumisen ja muodin elämyksiä jo vuodesta 1982. Fularissa mitoituksilla on merkitystä ja värillä väliä! Meidät tunnetaankin iloisista ja värikkäistä neuleistamme. Haluamme auttaa asiakkaita löytämään värien ja pukeutumisen ilon.

joro_jukka_logo_300x300px_taustalla

Jörö-Jukka

Parturi-kampaamo Jörö-Jukka on kuulunut Oulun katukuvaan jo vuodesta 1980. Siitä lähtien olemme palvelleet asiakkaitamme ikään, tyyliin ja sukupuoleen katsomatta. Seuraamme trendejä ja ylläpidämme ammattitaitoamme, mutta tärkeintä on kohdata asiakas aidosti ja palvella henkilökohtaisesti. Iloiset ammattilaiset toivottavat aina sinut tervetulleeksi!

kaarlenholvi_jumpru_logo_300x300px_taustalla

Ravintola Kaarlenholvi & Jumpru Pub

Jumpru on oululainen maamerkki, jonka vanhojen holvikaarten kätköissä on ainutlaatuinen tunnelmansa. Yläkerran Kaarle on kaupungin nuorten ja mukavien tyyppien öinen kohtauspaikka, josta rytmiä, huumaa ja iloa ei puutu. Kesällä veri vetää kuitenkin aina Patiolle, se on varma. Poikkeatpa kumpaan kerrokseen tahansa, olet lämpimästi tervetullut!

rasanen_logo_300x300px_taustalla

Kultaseppä Räsänen

Kultaseppä Räsänen valmistaa käsityönä asiakkaiden toiveiden mukaisia koruja. Räsäsen intohimona ovat yksittäiskappaleina suunnitellut ja toteutetut kihla- ja vihkisormukset sekä persoonalliset timantti- ja jalokivikorut. Asiakkaan villeimmätkin ideat ovat toteutettavissa. Tule pyytämään tarjous ja tutustumaan myymälässä olevaan valmiiseen mallistoon!

lifestyle_nordic_logo_300x300px_taustalla

Lifestylenordic

Lifestylenordic on lifestylekauppa, joka sijaitsee historiallisessa miljöössä Oulun Aittatorilla. Meillä yhdistyvät moderni nykyaika, historia, luonnonläheisyys ja urbaanikaupunkikulttuuri. Tarjoamme ainutlaatuisia ja ajattomia sisustustuotteita, jotka sopivat skandinaavisiin koteihin.

Loisto media valkoinen_300x300_taustalla

Loistomedia

Loistonäyttö tarjoaa digitaalisten näyttöpintojen kokonaisuuden Oulun keskustassa. Jättitaulu kävelykatu Rotuaarilla tarjoaa tietoa ja tunnelmia Oulusta ja rakentaa toimivaa kaupunkikulttuuria. Lisäksi tarjoamme korkeatasoista näyttötilaa maan alla Kivisydämen hissiauloissa.

merimaaria_logo_300x300px_taustalla

Merimaaria

Naistenvaateliike Merimaaria on vuodesta 2000 toiminut yksilöllistä muotia tarjoava perheyritys. Liikkeemme tunnetaan monipuolisesta suomalaisten naistenvaatemerkkien valikoimasta, johon ulkomaiset tuotemerkit tuovat ripauksen mannermaisuutta. Ylpeinä oululaisesta osaamisestamme ja ammattitaidostamme toivotamme Sinut tervetulleeksi Merimaariaan!

mia_design_logo_300x300px_taustalla

MIA Design

MIA Design on uusi täyden palvelun sisustusliike, jonka yhteydessä toimii myös sisustussuunnittelutoimisto ja verkkokauppa. Tarkoin valittu tuotevalikoimamme koostuu yksinkertaisen kauniista tuotteista, joista heijastuu rakkautemme selkeään, skandinaaviseen tyyliin. Haluamme toimia asiakkaillemme inspiraation lähteenä ja antaa uusia ideoita kodin sisustukseen. Tervetuloa ostoksille!

muoti_privaatti_logo_300x300px_taustalla

Muoti Privaatti

Muoti Privaatin toiminnan taustalla on intohimo kauniisiin, kestäviin vaatteisiin, jalkineisiin ja asusteisiin. Valikoimassamme ajattomuus ja viimeisimmät trendit sulautuvat saumattomasti yhteen. Laajaan merkkivalikoimaamme kuuluvat muun muassa Andiata, Balmuir, French Connection ja Polo Ralph Lauren.

leskinen_logo_300x300px_taustalla

Oluthuone Leskinen

Oluthuone Leskisen olohuonetunnelmasta on voinut nauttia jo vuodesta 1992. Sanotaan, että toimme olutkulttuurin Ouluun. Meillä panostetaan laatuun, palveluun ja rennon letkeään tunnelmaan sekä keskitytään luomaan uusia ja ihmeellisiä, makunystyröitä hiveleviä elämyksiä asiakkaillemme. Tervetuloa nautiskelemaan oululaisten omaan olohuoneeseen!

optiholmi_logo_300x300px_taustalla

Optiholmi

Optiholmi on pieni perheyritys, joka on palvellut asiakkaitaan Stockmannin kivijalassa jo 15 vuotta. Olemme Oulun ainoa optikkoliike, joka ei ole koskaan kuulunut mihinkään ketjuun. Tärkein tehtävämme on valita juuri sinun piirteitäsi ja persoonaasi korostavat silmälasit tarpeesi ja toiveesi huomioiden. Osaamme myös yllättää. Tervetuloa!

optisilma_logo_300x300px_taustalla

Opti-Silmä

Opti-Silmä on oululainen perheyritys. Nyt mukana on jo toinen sukupolvi. Toimintaperiaatteitamme ovat yksilöllinen, kiireetön palvelu ja korkealuokkaiset tuotteet. Liikkeessämme työskentelee neljä optikkoa, joiden jatkuva kouluttautuminen takaa parhaan asiantuntemuksen. Palvelumme kattavat erittäin laajasti kaikki alaan liittyvät tuotteet ja palvelut.

Aittaputtiikki-logo

Ossuuskunta AittaPuttiikki

Ossuuskunta AittaPuttiikki on syksyllä 2015 perustettu käsityöliike idyllisessä ympäristössä Oulun Kauppatorin kuppeessa, aitta nro 12. Meiltä löytyy monipuolinen ja laaja valikoima laadukkaita kotimaisia tuotteita suoraan käsityöyrittäjiltä läheltä ja kaukaa.

Oulun Koru

Vanhassa talonmiehen asunnossa yli 40 vuotta sitten alkunsa saanut Oulun Koru tunnetaan laajasta mutta laadukkaasta valikoimastaan, johon kuuluvat kotimaiset ja kansainväliset kellot ja korut sekä muut lahjatavarat. Meiltä saat myös perinteiset kaiverrus-, jalokiviasiantuntija-, kello- ja kultasepänpalvelut. Tervetuloa tekemään korulöytöjä!

pannu_logo_300x300px_taustalla

Pannu

Pannussa korostuu rakkaus Italian makuihin ja tuoksuihin sekä reiluun ja luovaan keittiöön. Pannussa on aina mutkaton meininki ja letkeä tunnelma. Aikoinaan Pannu toi pannupizzat Ouluun, ja niistä meidät tunnetaan edelleen. Pannusta saat myös lounasta, jolla yhtenä vaihtoehtona on tietysti myös pannupizza.

Pet Master

Pet Master on yksityinen oululainen eläintarvikeliike, joka pyörii perheen voimin. Meiltä löytyy laadukkaita tuotteita niin kissoille kuin koirille. Toimitamme myös ostokset tarvittaessa kotiin Oulun alueella. Toivotamme tervetulleiksi niin ihmiset kuin eläimet!

puistola_logo_300x300px_taustalla

Puistola

Puistolasta löydät ravintolan, kahvilan ja kivijalkaleipomon. Vaalimme käsillä tekemisen jaloja taitoja. Lisäksi puhtaus ja pohjoisuus ovat meille kunnia-asioita.

Kävelykeskusta Rotuaari ja Oulun tori

Kävelykeskusta Rotuaari ja Oulun tori kutsuvat sekä paikalliset että vierailijat viihtymään Oulun keskustaan. Kivijalkakauppa kukoistaa Rotuaarilla, ja torilla voi nautiskella perinteikkään torikaupan, Kauppahallin sekä vanhoissa makasiineissa sijaitsevien kahviloiden, ravintoloiden ja myymälöiden tarjonnasta. Toripolliisin valvovan katseen alla, tietysti!

Sisustus Brita

Jo vuodesta 2000 olemme toteuttaneet sisustustekstiilejä asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Meiltä löydät laajat valikoimat verho- ja sisustuskankaita, päiväpeitteitä ja koristetyynyjä. Palveluihimme kuuluvat oman ompelimon sekä verhoomon valmistamat verhot, verhoilut sekä muut sisustustekstiilit. Liikkeessä on myös paljon verhokankaita pakalta sekä valmistuotteita useilta toimittajilta. Verhokiskot ja tangot kuuluvat myös valikoimiimme. Kaikki tekstiilit toteutamme oululaisella osaamisella, vahvalla ammattitaidolla.

spazio_logo_300x300px_taustalla

Spazio

Spazio on laadukkaiden designhuonekalujen erikoisliike. Avarassa ja valoisassa myymälässämme on tilaa tutustua, kokeilla ja tunnustella. Mallikappaleita on runsaasti ja ystävällinen, asiansa tunteva henkilökunta aina apunasi. Voit myös hyödyntää sisustussuunnittelu- ja ompelupalvelujamme.

Studio P.S.V.

Studio P.S.V. on oululainen valokuvauspalveluja tarjoava perheyritys. Jo yli 20 vuoden ajan olemme kuvanneet yritysten tarpeisiin ja julkaisuihin. Tavallinen oululainen tuntee meidät ehkä paremmin muotokuvauksistamme: kuvaamme lapsia, ylioppilaita ja hääpareja, perheitä, pariskuntia, aikuisia ihmisiä. Tietysti meiltä saa myös sähköiset passikuvat ilman odottelua suoraan poliisin järjestelmään.

Uusi Muoti

Uusi Muoti on Oulun vanhin ja perinteikkäin naistenvaateliike, jonka toiminta jatkuu jo kolmannessa polvessa. Ammattitaitoinen asiakaspalvelu ja laadukkaat tuotteet ovat toimintamme kulmakiviä. Suunnittelemme toimivat, helposti muunneltavat asukokonaisuudet arkeen, juhlaan ja vapaa-aikaan trendikkäälle aikuiselle naiselle (koot 32-52). Tervetuloa!

vima_logo_300x300px_taustalla

Vima

Vima on vaatteiden ja jalkineiden erikoisliike, joka on palvellut asiakkaitaan paikallisena perheyrityksenä jo yli 60 vuotta. Ohjenuoranamme ovat laatu, laajat valikoimat sekä asiantunteva ja sydämellinen palvelu. Meiltä löydät uusimmat  trendit ja halutuimmat merkit naisille ja miehille. Tervetuloa tutustumaan juuri uudistuneeseen myymäläämme!