Kultaseppä Räsänen

Kultaseppä Räsänen toteuttaa unelmiesi korun

Kultaseppä Jukka Räsänen avasi kultasepän pajan Ouluun Pakkahuoneenkadulle liki 20 vuotta sitten. Sittemmin paja on toiminut Stockmannin kiinteistössä, Saaristonkadulla ja Isokadulla. Isokadulta kultasepän paja ja myymälä muutti takaisin Pakkahuoneenkadulle Puistolana tunnettuun kiinteistöön. Samassa tilassa Puistolan kiinteistössä on toiminut kultasepänalan yrityksiä jo yli 100 vuotta. Puistolan valmistuttua vuonna 1912 aloitti liiketilassa Rusko & Petterson -niminen kultasepänliike, ja heidän jälkeensä tilassa toimi pitkään kello- ja kultasepänliike E.A. Lahti. Nyt Kultaseppä Räsänen jatkaa liiketilassa kultasepänalan perinnettä.

Tilaustöitä ja valmiita mallistoja

Kultaseppä Räsänen toteuttaa koru-unelmia täysin asiakkaan ehdoilla. Pajalla suunnitellaan ja valmistetaan asiakkaan toiveiden mukaisia koruja arkeen ja juhlaan. Sepän intohimona ovat yksittäiskappaleina suunnitellut ja toteutetut kihla- ja vihkisormukset sekä persoonalliset timantti- ja jalokivikorut. Asiakas voi tulla pajalle villeimmänkin idean kanssa – yhdessä siihen löydetään varmasti ratkaisu. Korut suunnitellaan 3D-mallinnustekniikkaa käyttäen ja valmistetaan käsityönä kultasepän perinteitä noudattaen. Kaikki koruissa käytettävät jalokivet ovat aitoja ja peräisin luotetuilta suomalaisilta maahantuojilta.

Tilaustyö saattaa kuulostaa äkkiseltään kalliilta, mutta se on yleinen harhaluulo. Kannattaa ehdottomasti käydä kultasepältä kysymässä tarjous korusta, sillä lopulta hinta saattaa olla erittäin positiivinen yllätys. Teettämällä korun asiakas saa juuri sitä mitä haluaa – ilman kompromisseja. Hyvin suunniteltu ja tehty koru kestää ulkonäkönsä puolesta aikaa sekä rakenteensa vuoksi käyttöä.

20140514-IMG_2179 web

Kultaseppä Räsäsen myymälästä löytyy myös oma kihla- ja vihkisormusmallisto, Mikaela- ja Rene-hopeakorusarjat sekä uniikkeja timantti- ja jalokivikoruja. Aika ajoin näyteikkunaan valmistuu yksittäisiä herkkupaloja värillisten jalokivien ympärille sormusten sekä kaula- ja korvakorujen muodossa – näitä kannattaa käydä vilkuilemassa. Pajalla tehdään myös kaikki kultasepänalan korjaustyöt.

Kultaseppä Räsäsen liikkeessä on oman malliston lisäksi myytävänä myös koruja muutamalta suomalaiselta kultasepältä. Näitä koruja ei ole saatavilla perinteisistä ketjujen liikkeistä. Sepät on valittu tukemaan liikkeen linjaa laadukkaiden käsityönä valmistettujen korujen myyntipaikkana. Kullakin sepällä on oma muotokielensä koruissa – Ella Jumiskon filigraanikorujen herkkyys, Kirsi Filppulan aistikkaat Riitteen kukat, Matti Kärsämän veistoksellinen merellisyys ja Saana Ylinampan käsinkosketeltava elävyys. Lisäksi liikkeessä on esillä Taigakorun mallisto sekä Ofelia Jewelryn hyvin naturalistinen ja hienostunut Lumikidekorusarja.

Tervetuloa tutustumaan mallistoihimme tai pyytämään tarjous unelmiesi korusta!

Yhteystiedot