Kotimaista muotoilua Pakkahuoneenkadulla

Mikä yritys?

Non Boutique on toiminut Pakkahuoneenkatu 5:ssä Oulun keskustassa pian yksitoista vuotta. Tarjoamme asiakkaillemme suomalaisten suunnittelijoiden laadukkaita, ajattomia ja eettisesti tuotettuja naisten,- miesten- ja lastenvaatteita, asusteita ja koruja.

Vetävin tähtituote tai palvelu?

Talven tehdessä tuloaan lämpimät neuleet ovat kysyttyjä. Kotimaiset suunnittelijat suosivat neuleissa laadukkaita luonnonmateriaaleja, jotka kestävät kulutusta ja aikaa. Mittatilauksenakin saatavat KIKSin takit ovat sesongista riippumatta myydyin yksittäinen tuoteryhmä vaatteissa. Koruista myydyimpiä tuotteita ovat Uhana Designin pisarakorvikset sekä oululaisen YO ZENen korut.

Millaista asiantuntemusta ja ketä meillä on töissä?

Non Boutiqueta luotsaavan Tiina Meriläisen muotoilijan koulutus yhdistettynä yli kymmenen vuoden asiakaspalvelukokemukseen luo vahvan pohjan palvella asiakkaita asiantuntevasti olipa kyseessä koruostos tai mittatilaustakin mittojen ottaminen. Tiinan lisäksi putiikilla voi tavata vaatesuunnittelija Katja Iljanan, jonka KIKS ja Iljana tuotteita Non Boutiquessa myydään.

Mitä kuluttaja meiltä saa?

Laadukkaita tuotteita ja asiantuntevaa palvelua, totta kai! Pidämme tärkeänä, että osaamme kertoa asiakkaillemme mahdollisimman tarkasti tuotteen tarinan, mistä tuote tulee. Erityisesti vaatteiden alkuperä on viime vuosina puhuttanut ja meille on aina ollut tärkeää, että edustamamme tuotemerkit tuottavat vaatteensa eettisesti siten, että voimme avoimesti kertoa tuotteiden alkuperän kuluttajille. Tunnemme valtaosan suunnittelijoista ja olemme käyneet tutustumassa esimerkiksi Holopaisen Kutomoon
Tuusulassa, jossa monet Non Boutiquessa myytävistä neuleista tehdään. On ihan mahtavaa, kun voi kertoa asiakkaille tarinoita tuotteen valmistusprosessista lähtien. Asiakaskohtaamiset ovat parasta tässä työssä ja toivomme sen myös välittyvän asiakkaillemme.

Miten satsaamme paikallisuuteen?

Yli 50 tuotemerkin joukossa on useita oululaisia brändejä ja heidän tuotteidensa myynti on varmasti suurin satsaus paikallisuuteen. Lisäksi käytämme esimerkiksi paikallista tilitoimistoa ja maksupäätettä toimittavaa yritystä. Ja päiväkahvit haetaan usein naapurikahvila Kolosta!

Mikä on meidän mottomme?

Panosta laatuun!

 

Löydät liikkeemme osoitteesta Pakkahuoneenkatu 5, 90100 Oulu.

Puh. +358 44 2702599
Sähköposti: boutique@noneverything.fi

 
Klikkaa tästä verkkosivuillemme >>