Klassista tyyliä naisille

Mikä yritys?

Muoti Privaatti sijaitsee Puistolan kivijalassa Pakkahuoneenkatu 15:ssä. Olemme palvelleet naisia jo vuodesta 2008 lähtien. Meiltä löydät laadukkaat naisten vaatteet, kengät ja laukut.

Vetävin tähtituote tai palvelu?

Jokainen nainen tietää, kuinka työlästä housujen ostaminen voi olla. Liikkeemme laaja housuvalikoima ja asiantunteva palvelu takaavat, että löydämme juuri Sinulle sopivat housut.

Millaista asiantuntemusta?

Henkilökunnallamme on pitkä kokemus vaatealalta.Varma oma maku ja tyylitaju auttavat pukemaan asiakkaita eri tilanteisiin.

Ketä meillä on töissä?

Muoti Privaatin omistaja Maria tekee kaikki sisäänostot ja valitsee useilta merkeiltä parhaat palat myyntiin. Näin varmistamme sen, että valikoimamme on juuri meidän asiakaskunnalle sopiva ja ainutlaatuinen. Muoti Privaatteja on olemassa vain yksi!

Mitä kuluttaja meiltä saa?

Laadukkaan tuotteen ja hyvän palvelun lisäksi asiakas saa meiltä myös ideoita omaan pukeutumiseen ja tuotteiden yhdistelyyn. Uskollisen asiakkaan huomioimme kanta-asiakasjärjestelmällä.

Miten satsaamme paikallisuuteen?

Periaatteemme on, että suosimme esimerkiksi kukkien ja tarjoilujen hankinnassa paikallisia oululaisia kivijalkayrityksiä. Lisäksi olemme ulkoistaneet taloushallinnon oululaiselle tilitoimistolle.

Mikä on meidän mottomme?

Tyyli kuuluu kaikille!
#klassistatyyliänaisille

 
Klikkaa tästä Muoti Privaatin verkkosivuille >>