Kipkop Store – The saapaskauppa

Sanna Määttä on toiminut yrittäjänä Kipkopissa vuodesta 2011.

Mikä on yrityksesi tarina?

Olen aina ollut kenkien suurkuluttaja ja todennut useasti, että Oulusta ei löydy tarpeeksi laajaa kenkävalikoimaa. Kipkop Store syntyi keväällä 2011 kun palaset loksahtivat kohdalleen ja perheenäidistä tuli verkkokauppias. Keväällä 2016 avasimme verkkokaupan yhteyteen myymälän ja tarjoammekin nyt oululaisille yli 300 erilaista ja naisellista kenkämallia heti mukaan.

Millainen asiakas ilahduttaa sinua?

Jokainen asiakas on meille tärkeä, sillä ilman ihania asiakkaitamme emme olisi tässä. On ihana huomata, kuinka asiakas tulee onnelliseksi, kun laajasta valikoimastamme löytyy hänen tarpeisiinsa sopivat kengät.

Miten sinä ilahdutat asiakastasi?

Tarjoamme niin myymälässä kuin verkkokaupassakin jokaiselle henkilökohtaista ja aina ystävällistä palvelua. Valikoimamme koostuu myös asiakkaidemme toiveista.

Kerro hauska sattumus työsi tiimoilta?

Huumori keventää meillä ilmapiiriä ja jaksamista joka päivä. Yhtenä kauniina syyspäivänä saapui tavarakuorma ja kuulin ovelta, että olisi saapumassa 3–7 laatikkoa kenkiä. Työkaverini tuli oikaisemaan, että kyse oli 37 laatikosta. Totesimme porukalla, että kuntosalitreenimme olisi nyt alkamassa, sitten voisimme taas hengähtää.

Miten rentoudut työviikon lomassa?

Rentoudun parhaiten oman perheeni kanssa omien lasten hauskoja juttuja kuunnellessa sekä yhdessä ulkoilemalla. Geokätköilyä harrastamme koko perheen voimin. Luonnossa liikkuminen on parasta vastapainoa työlle.

Milloin viimeksi pidit lomaa?

Viime kesänä olin ensimmäistä kertaa 6 vuoteen viikon lomalla, siis ilman läppäriä! Ahvenanmaata kierrellessä ja kallioilla kävellessä sai kerättyä energiaa tähän syksyyn. Siitä lomasta tuli ikimuistoinen.

Mikä on mottosi työssä ja elämässä?

Älä koskaan lakkaa uskomasta haaveisiin. Unelmat on tehty toteutettaviksi ja haaveet kantavat pitkälle.

Yrittäjä Sanna Määttä