Kaupungin paras meininki löytyy Ihkusta!

 

Mikä yritys?

Kun viikonloppuna juhlakansa pohtii, mihin suunnata laulamaan ja tanssimaan, on Torikatu 22 monen juhlijan suunta. Bar Ihku on ollut menevin karaokebaari ja yökerho Oulun yöelämässä, sen jälkeen kun sen ovet avattiin vuonna 2014.

Vetävin tuote tai palvelu?

Ihku on ollut alun perin karaokebaari, jonka rinnalle on tuotu mm. yökerhot ja Oulussa myös pubi. Karaoke on Ihkun sydän, mutta mikä tekee siitä erityisen? Se on toteutettu intohimolla ja asiakaskokemus on kaiken keskiössä. Ensiluokkainen tekniikka, valot ja ennen kaikkea aivan loistavat karaokevetäjät, mahdollistavat sen, että jokainen voi olla Ihkussa illan tähti!

Millaista asiantuntemusta?

Pubin puolella korostuu ammattitaito ja osaaminen, jonka ansiosta tarjolla on aina ajankohtaisia ja laadukkaita käsityöläisoluita. Henkilökunta pyrkii palvelemaan asiantuntemuksellaan vaativampiakin olutharrastajia viikon jokaisena päivänä.

Ketä meillä on töissä?

Oulun Ihkussa työskentelee 8 vakituista työntekijää ja lisäksi osa-aikaisia riippuen vuodenajoista, tapahtumista ja sesongeista. Ihkuja on neljässä eri kaupungissa, joten välillä voi tiskin takana tai karaokevetäjänä nähdä porukkaa myös muista Ihkuista.

Mitä kuluttaja saa?

Ihkussa pyritään suosimaan paikallisia palveluntarjoajia ja tuotteita, joista voisi mainita mm. paikalliset pienpanimotuotteet valikoimissa, siivous- ja jätehuoltopalvelut sekä luonnollisesti majoitus- ja kuljetuspalvelut. Yritysyhteistyötä on myös Äimäraution raviradan, kampaamoiden, Oulun Areenan ja Zemppi Areenan kanssa.

Miten satsaamme paikallisuuteen?

Urheilun puolella Ihkulla on erittäin kattava kumppanuus Oulun ylpeyden Kärppien kanssa. Lisäksi Ihku on mukana monen muunkin lajin tukemisessa, kuten jalkapallossa AC Oulun ja golf- ja snowcross-tapahtumissa.

Meidän mottomme

Ihkussa haluamme tehdä parhaamme, että jatkossakin asiakkaat viihtyvät ja nauttivat. Valitsemalla Ihkun, valitset kotimaisen ja tuet yrittäjyyttä!