Kauneussalonki Oulu

Kahden salongin kauneushoitola

Kauneussalonki Oululla on kaksi kauneushoitolaa. Toinen sijaitsee Oulun keskustan tuntumassa, monipuolisissa Liikuntakeskus Hukan tiloissa. Toisen salongin löydät Oulun keskustan katutasosta, osoitteesta Kirkkokatu 7.

Hoito- ja tuotevalikoimastamme löytyy jokaiselle jotakin ja jokainen asiakas palvellaan loppuun asti kiireettömyydellä ja sydämellä. Olemme tunnettuja erityisesti laadukkaista kynsipalveluista sekä olemme erikoistuneet meikkauksiin ja maskeerauksiin. Meiltä saat luonnollisesti kaikki kauneushoitolan peruspalvelut sekä lisäksi ihotautilääkärin palvelut. Saman katon alta myös kestopigmentoinnit microblaidin- että konetekniikalla. Vartalosokeroinnit ja ripsien pidennykset kuuluvat myös hoitovalikoimaamme. Löydät meidät yhteistyöyritystemme asiakasilloista ja tarjoamme niitä mielellään erikseen myös asiakkaillemme.

Ihonhoitotuotevalikoimaamme kuuluu muun muassa italialainen Comfort Zone-sarja, joka on täydellinen avain kokonaisvaltaiseen kauneuteen, sisältäen upeita kauneushoitoja sekä niihin kuuluvia rituaaleja. Comfort Zonen kokonaisvaltaisesta hoitomaailmasta olemme löytäneet upean sielunkumppanin tukemaan esteettistä näkökulmaa sekä henkistä hyvinvointia luopumatta tehokkaasta hoidon lopputuloksesta. Comfort Zone yhdistää myös ekologisuuden ja ylellisyyden. Luonnon kunnioittamisesta kertovat sertifioitujen raaka-aineiden käyttäminen ja kierrätettävät pakkaukset. Sarjaan kuuluvat jokaisen ihotyypin mukaisen linjan kotihoitotuotteet sekä omana linjanaan Ecosertifioitu luonnonkosmetiikkalinja Sacred Nature.

[Skin Science Soul] ovat hoitoarvomaailmamme tukipilarit, joita myös mekin kunnioitamme työssämme, johon suhtaudumme intohimoisesti.

Yhteystietoja