Kauneushoitola BellaHelena

Mikä yritys?

BellaHelena on auktorisoitu Sothys kauneushoitola, joka sijaitsee Hallituskatu 10B:ssä Oulun kaupungintalon vieressä. BellaHelena on asiakkaiden mielestä ihanan viihtyisä kauneushoitola, josta löytyy osaava tiimi kosmetologeja. BellaHelenaan on helppo tulla, ilmaiset asiakasparkkipaikat löytyvät talon sisäpihalta. BellaHelena on täyden palvelun kauneushoitola, jossa tehdään ikääntymisen muutoksia korjaavia ja estäviä erikoiskasvohoitoja, mikroneulauksia ja jäätävän upeita MaxBrows kestokulmia. Unohtamatta ripsipidennyksiä, sokerointeja, suihkurusketuksia ja BellaFemme naisteniltoja.

Ketä meillä on töissä?

BellaHelenassa työskentelevät SKY-kosmetologit Emma ja Oona sekä tiimiä vetävä SKY-kosmetologi, yrittäjä Helena Tauriainen. Kaikki ovat Suomen Kosmetologien Yhdistyksen (SKY) jäseniä. Tiimi vetävällä yrittäjä Helenalla on yhteensä 20 vuoden kokemus kauneudenhoitoalalta, 10 vuotta niistä kosmetologina.

Millaista asiantuntemusta?

Asiantuntemus, kouluttautuminen ja hyvä tiimihenki ovat BellaHelenan tekemisen keskiössä. Kaikki BellaHelenan kosmetologit ovat suorittaneet useita perus- ja erikoiskoulutusjaksoja. Osaaminen on vahvaa. Helena ja Oona ovat erikoistuneet kasvohoitoihin ja Emma puolestaan ripsiin ja kulmiin. Asiakkaille halutaan tarjota hoidoissa ja tuotteissa huippulaatua; Sothys, Dermia, MaxBrows, iColor, Alexandria jne.

Vetävin tähtituote tai palvelu?

Juuri nyt Kauneushoitola BellaHelenan vetävin palvelu on parin kuukauden välein järjestettävä kauneusklinikka, jolloin on mahdollista saada täyteainehoitoja kuten, mesolangat, botuliini- ja hyaluroni-pistoshoidot. BellaHelenan tiimi vahvistuu kauneusklinikkapäivinä täyteainehoitoihin oikeutetuilla sairaanhoitajilla. Suositut Luxury Plasmaliner -hoidot ovat tulossa uutuutena tänä vuonna BellaHelenaan.

Mitä kuluttaja meiltä saa ja miten satsaamme paikallisuuteen?

Asiakkaat saavat BellaHelenasta ihania hetkiä arjen keskellä. Jokainen hoito, jokainen käynti BellaHelenassa on pieni onnistunut kauneusmatka. BellaHelena on suosittu paikallinen oululainen kauneushoitola, josta saa tunnetusti hyvää palvelua.  Pidämme huolta hygieniasta, vastaamme puheluihin ja ostamme kukat aina kun mahdollista oululaiselta kukkakauppiaalta. Pyrimme joustamaan hoitoajoissa olemalla auki myös iltaisin ja lauantaisin.

Mikä on meidän mottomme?

Onnistunut ihku hyvä kauneusmatka, jolla irtoaa hymy huulille, myös peilistä.

 

Kauneushoitola BellaHelena
Hallituskatu 10 B
(2.krs.) käynti sisäpihalta
90100 Oulu
www.bellahelena.fi