Kahden salongin kauneushoitolasta kokonaisvaltaista kauneutta

Eveliina Kouri on toiminut yrittäjänä vuodesta 2005.

Kauneussalonki

Mikä on yrityksenne tarina?

Kauneussalonki Oulu perustettiin viisi vuotta sitten alun perin Liikuntakeskus Hukan tiloihin Heinäpäähän. Sitä ennen olin jo vuoden toiminut samoissa tiloissa kauneus ja hyvinvointipisteen alla. Vuonna 2012 saimme Hukasta isommat tilat kauneushoitolan käyttöön ja siitä lähtien olemme toimineet samalla paikalla. Keväällä 2016 yksi unelmistani toteutui, kun avasin toisen hoitolan Oulun keskustaan Kirkkokadulle. Kaiken kaikkiaan olen toiminut yrittäjänä vuodesta 2005 lähtien ja itse yrittäjyys on aina ollut minulle itsestään selvä ja arvokas asia perheyritystaustan vuoksi.

Millainen asiakas ilahduttaa sinua?

Jokainen asiakas ilahduttaa minua omalla tavallaan. Tämä työ on hyvin tiivistä kanssakäymistä erilaisten ihmisten kanssa ja monen asiakkaan kanssa asiakassuhde on kestänyt jo useita vuosia. Monesta heistä on tullut myös ystäviä. Ihmisten kanssa toimiminen opettaa meille joka päivä elämästä jotain uutta, joten uusien persoonien tapaaminen onkin iso mukava osa arkeani.

Joku tykkää jutella koko hoitotilanteen riippumatta hoidosta, kun taas toinen haluaa nauttia hiljaa ja omassa rauhassa. Meille voikin tulla juuri sellaisena kuin olet.

Miten ilahdutatte asiakasta?

Uskon, että eniten ilahdutan asiakastani olemalla läsnä ja kohtaan ihmisen positiivisella asenteellani. Asiakkaat tulevat luoksemme hyvin monenlaisista elämäntilanteista ja meillä asiakas palvellaan aina loppuun asti kiireettömyydellä sekä sydämellä.

Kerro hauska sattumus työsi tiimoilta?

Monenlaisia kohtaamisia on vuosien aikana kyllä sattunut, mutta ehkä niistä mieleenpainuvimmat tapahtumat sattuvat aina hääseurueita meikattaessa. On ollut kakkukatastrofia, sulhanen hukkateillä, puku- ja aikatauluongelmia sekä tilanteita lasten kanssa sekoittamassa päivää.

Miten rentoudut työviikon lomassa?

Tekemällä hyvää ruokaa tai uppoutumalla johonkin koukuttavaan tv-sarjaan. Myös treenit salilla ja juokseminen auttavat jaksamaan arkea.

Milloin viimeksi vietit lomaa?

Viime syksynä olimme perheen kanssa viikon Kreikan auringossa.

Mikä on mottosi työssä ja elämässä?

Ole avoin, aito oma itsesi. Kyllä elämä kantaa, kun siihen uskoo ja on valmis tekemään töitä sen eteen. En ole sellaista luovuttajatyyppiä, eikä minulla ole tapana katsoa taaksepäin kun päätös on jostain tehty.

_N5A4186-HLPfi

Yrittäjä Eveliina Kouri