Jörö-Jukka

Tule sellaisena kuin olet

Jörö-Jukka on kuulunut Oulun katukuvaan jo vuodesta 1980, kun Ritva ja Soile perustivat parturi-kampaamon. He halusivat tarjota asiakkailleen paitsi kampaamopalveluja myös mukavan kokemuksen. Tämä sama motto pätee vielä tänä päivänä: on mukava tehdä töitä, mukavien ihmisten kanssa, mukaville ihmisille. Lieneekö siinä syy siihen, että kampaajat ovat pitkäaikaisia työntekijöitä ja asiakkaat palaavat aina uudestaan takaisin?

Ammattitaito ja sen kehittäminen ovat kampaamon arvokkainta pääomaa ja sitä ylläpidetään räätälöidyillä koulutuksilla muutaman kerran vuodessa. Lisäksi muotia ja trendejä seurataan jatkuvasti. Uusimpia malleja tarjotaan myös miehille, jotka ovat alusta asti olleet tärkeä asiakasryhmä. Nyt miehet kaipaavat muutakin kuin sen yhden hiusmallin!

Jörö-Jukka palvelee asiakkaitaan ikään, tyyliin, sukupuoleen ja hiusväriin katsomatta. Aika on helppo varata verkkoajanvarauksella. Ajankohtaisia asioita kerrotaan yrityksen some-kanavissa ja verkkosivuilla, mutta silti tärkeintä on kohdata asiakas aidosti ja palvella henkilökohtaisesti.

Jörö-Jukan iloiset ammattilaiset toivottavat sinut tervetulleeksi!

jörö-jukka-1 web

Yhteystiedot