Ihanaa hemmottelua päästä varpaisiin Kauppurienkadulta!

 

Mikä yritys?

Kauneushoitola Ihanainen avasi ovensa 6.9.2011 Kirkkokadulla yhden kosmetologin yrityksenä.
Asiakkaiden toivomuksesta Ihanainen laajensi toimintaansa ja muutti marraskuussa 2018 isompaan liiketilaan lähemmäs ydinkeskustaa, Kauppurienkatu 23 :een. Lisäksi hoitolaan tuli työskentelemään toinen alan ammattilainen.

Palvelun vetävyys?

Ihanainen tarjoaa erilaisia hoitoja päästä varpaisiin. Suosituimpia hoitoja lahjaksi ovat kasvo- ja jalkahoidot, intialainen päähieronta ja Hot Stones -kuumakivihieronta. Sokerointi (karvanpoisto naisille ja miehille) on myös erittäin kysytty palvelu.

Millaista asiantuntemusta Ihanainen tarjoaa?

Kaksi SKY (=Suomen Kosmetologien Yhdistys) kosmetologia tarjoavat tehokkaita ja laadukkaita hoitoja ihosi tarpeiden mukaisesti. Sininen tähti rinnassa kertoo, että olemme todennetusti suorittaneet kauneudenhoitoalan perusteelliset opinnot.
Kouluttaudumme jatkuvasti alan uudistusten mukaisesti.

Keitä meillä on töissä?

Meillä työskentelee hymyilevä ja asiantunteva kahden naisen iloinen tehotiimi. Omistaja Diplomi- ja SKY -kosmetologi Riitta Oulusta ja SKY -kosmetologi Virpi Kemijärveltä hemmottelevat Sinua rauhallisessa ja kauniissa hoitolassa.

Mitä meiltä saa?

Valikoimastamme löytyvät ratkaisut erilaisiin iho-ongelmiin, timanttihionta ja mikroneulaus. Rentouttavat ja uudistavat hoidot kasvojen, käsien ja jalkojen hoitoon, hieronnat ja sokeroinnit karvan poistoon. Tehokkaiden hoitojen lisäksi saat meiltä aina laadukkaat, juuri Sinun ihollesi sopivat Gernétic, Exuviance ja Gehwol tuotteet kotihoito-ohjeiden kera.

Miten satsaamme paikallisuuteen?

Paikallisen kivijalkayrityksenä meillä on oululaisia yrityksiä yhteistyökumppaneina.

Meidän mottomme

Oo nääki ihanainen! Tuu semmosena ku oot, mehän pietään susta hyvvää huolta :-). Lämpimästi tervetuloa!

 

 

 

 

 

Kauneushoitola Ihanainen, Kauppurienkatu 23, 90100 Oulu
p. 044-055 6962, www.kauneushoitolaihanainen.com