Hyvää oloa Pakkahuoneenkadulta

Mikä yritys?

Virpi Väisänen tmi on kauneudenhoitopalveluita tuottava yhden naisen yritys, joka toimii aivan kaupungin ytimessä, osoitteessa Pakkahuoneenkatu 18 (3. kerros). Olen toiminut yrittäjänä vuodesta -96 alkaen.

Vetävin tähtituote tai palvelu?

Biodrogan kasvohoidot sekä meikkaus- ja maskeeraustyöt. Laadukkaalla ja tehokkaalla ihonhoitosarjalla saadaan hyviä tuloksia aikaiseksi. Ben Nye -ammattimeikkisarjalla saan aikaiseksi upeat ja kestävät meikit arkeen ja juhlaan.

Millaista asiantuntemusta?

Minulla on pitkä ja laaja kokemus kauneudenhoitoalalta. Olen koulutukseltani SKY-kosmetologi ja maskeeraaja. Lisäksi olen osakouluttautunut parturi-kampaajaksi. Kouluttaudun jatkuvasti erilaisilla kursseilla pystyäkseni palvelemaan asiakkaitani parhaalla mahdollisella tavalla. Erikoistuminen muutamiin ydinalueisiin takaa vankan tietotaidon ja osaamisen kauneuden parissa.

Ketä meillä on töissä?

Virpi Väisänen tmi on tehokas yhden naisen yritys. Lisäksi tukenani on monta hienoa suomalaista maahantuojaa, jotka koen työkavereikseni.

Mitä kuluttaja meiltä saa?

Hoitola tarjoaa rauhallisen tilan nauttia rentouttavista kasvohoidosta. Teen kaikki kasvohoidot ilman sähköisiä laitteita, sillä aito kosketus myös rauhoittaa ja antaa energiaa.

Meikkistudiosta asiakas saa henkilökohtaisesti räätälöitynä koko paketin juhlaan: meikkaus, kampaus ja kynnet, kaikki samasta paikasta.

Putiikista asiakkaani löytävät huipputuotteet kotikäyttöön. Haluan tarjota vain parasta!

Ajankohtaista tietoa yritykseni tapahtumista, uutuuksista ja tarjouksista asiakas saa sosiaalisen median kautta (Facebook ja Instagram).

Miten satsaamme paikallisuuteen?

Olen verkostoitunut laajasti vuosikymmenien varrella, joten voin suositella asiakkaille esim. paikallisia kampaamoja, valokuvaajia, mainostoimistoja, tuotantoyhtiöitä ja ihotautilääkäreitä. Jos itse olen estynyt palvelemasta asiakastani, ohjaan mielelläni heidät jollekin taitavalle kollegalleni. Lähipalveluina itse ostan mm. kirjanpitopalvelut Oulusta ja asiakastapahtumapäiviin herkkuja paikallisilta yrityksiltä.

Mikä on meidän mottomme?

”Kauneus alkaa hyvästä olosta.”

 
Klikkaa tästä Virpi Väisäsen verkkosivuille >>