Hammaslääkäriasema Aaria

Tyytyväisiä hymyjä Aariasta

Hammaslääkäriasema Aaria on oululainen perheyritys, jonka perusti Anna-Maria Pöyliö vuonna 1998. Muutimme uusiin nykyaikaisiin tiloihimme loppuvuodesta 1998. Aiemmin toimimme Oulun Hammaslääkäriaseman nimellä (perustettu 1979) osoitteessa Pakkahuoneenkatu 12.

Toimintatavoitteemme on tarjota paras mahdollinen hoito asiakkaillemme. Tämä edellyttää jatkuvaa toimintatapojen kehittämistä ja oman työn laatuseurantaa. Hoitolaitteistomme vastaavat ajan vaatimuksia ja ovat uusinta teknologiaa. Hammaslääkäriasema Aaria panostaa nykytekniikkaan ja tarjoaa kokonaisvaltaista sekä joustavaa hoitoa ja palvelua.

Hammaslääkäriasema Aaria palvelee asiakkaitaan niin arkisin kuin viikonloppuisinkin. Yksityisvastaanotollemme voi hakeutua kuka tahansa ja hoitoon pääsee ilman pitkiä jonotusaikoja. Päivystysaikoja meillä on saatavilla joka päivä. Aariassa työskentelee tällä hetkellä 19 hammaslääkäriä, joista erikoishammaslääkäreitä on 7.

Asiakkaina meillä käyvät kaiken ikäiset lapsista vanhuksiin ja hoidamme myös ns. pelkopotilaita. Sairaalatilamme on varustettu erikoishammashoitoon, joka mahdollistaa hammashoidot nukutuksessa sekä vaativammat erikoishammaslääkäreiden toimenpiteet.

Tervetuloa!

Yhteystiedot