Goalas

Goalas on hyvän olon keskus Oulun ytimessä, Meillä olet kuin kotonasi.

Goalas on perustettu vuonna 2005, jolloin yrityksessämme toimi kuusi henkilöä. Nyt vuonna 2017 meitä on 10 henkilöä ja vuosien varrella olemme lisänneet palveluitamme. Siitä olemmekin saaneet paljon kiitosta, että saman katon alta löytyvät kaikki tarvittavat palvelut sekä tuotteet. Olemme ylpeitä ammattitaidostamme ja kehitämme sekä kouluttaudumme koko ajan innolla lisää. Meillä on käytössä laadukkaat Wellan värit, Sebastian ja Kevin Murphy hiustuotteet sekä Bion ja Gernetic ihonhoitotuotteet.

Vauhdikkaaseen, värikkääseen ja uusimmat tuulet ja tuiverrukset tuntevaan tiimiimme kuuluu kauneuden huippuammattilaisia: seitsemän hiusmuotoilijaa, joista yksi toimii Wellan freelancerkouluttajana, yksi kynsimuotoilijana, diplomikosmetologina ja koulutettuna hierojana. Meikkauksesta huolehtivat kolme koulutettua meikkaaja-maskeeraajaa. Perus hiuspalveluiden, kuten leikkausten, värjäysten ja hiushoitojen lisäksi, parturi-kampaajamme tekevät pitkällä kokemuksella hää- ja juhlakampaukset, ommel- ja teippipidennykset, afrot sekä permanentit. Kampaamopuolen hierovat pesupaikat takaavat nautinnon huipentuman hiuspohjanhieronnan lisäksi. Värin vaikutusajalla viihtyvyydestäsi pitää huolen kahvikoneemme, josta saa normaalin papukahvin lisäksi muun muassa suklaakahvia ja kaakaota.

Goalasin kauneushoitolassa sinun hyvinvointiisi ja kauneudenhoitoosi keskittyy diplomikosmetologi-maskeeraaja Katri. Tämän lisäksi koulutettu hierojamme Arttu taitaa klassisen- ja kuumakivihieronnan sekä urheiluhieronnan.

Pesupaikka

Yhteystietoja