Goalas

Goalas on hyvän olon keskus Oulun ytimessä, Meillä olet kuin kotonasi.

Goalas on perustettu vuonna 2005, jolloin yrityksessämme toimi 6 henkilöä. Nyt vuonna 2017 meitä on 10 henkilöä ja vuosien varrella olemme lisänneet palveluitamme. Siitä olemmekin saaneet paljon kiitosta, että saman katon alta löytyvät kaikki tarvittavat palvelut sekä tuotteet. Olemme ylpeitä ammattitaidostamme ja kehitämme sekä kouluttaudumme koko ajan innolla lisää. Meillä on käytössä laadukkaat Wellan värit, Sebastian ja Kevin Murphy hiustuotteet sekä Bion ja Gernetic ihonhoitotuotteet.

Vauhdikas, värikäs ja uusimmat tuulet ja tuiverrukset tuntevaan tiimiimme kuuluu kauneuden huippuammattilaisia: seitsemän hiusmuotoilijaa, joista yksi toimii Wellan freelancerkouluttajana, yksi kynsimuotoilija, diplomikosmetologi ja koulutettu hieroja. Meikkauksesta huolehtivat 3 koulutettua meikkaaja-maskeeraajaa. Perushiuspalveluiden, kuten leikkausten, värjäysten ja hiushoitojen lisäksi, parturi-kampaajamme tekevät pitkällä kokemuksella hää- ja juhlakampaukset, ommel- ja teippipidennykset, afrot ja permanentit. Kampaamopuolen hierovat pesupaikat takaavat nautinnon huipentuman hiuspohjanhieronnan lisäksi. Värin vaikutusajalla viihtyvyydestäsi pitää huolen kahvikoneemme, mistä saa peruspapukahvin lisäksi mm. suklaakahvia ja kaakaota.

Goalasin kauneushoitolassa sinun hyvinvointiisi ja kauneudenhoitoosi keskittyy diplomikosmetologi-maskeeraaja Katri. Koulutettu hieroja Arttu taitaa klassisen- ja kuumakivihieronnan sekä hänellä on pätevyys myös urheiluhierontaan.

Pesupaikka

Yhteystietoja

 • Osoite

  Asemakatu 17
  90100 Oulu

 • Aukioloajat

  Maanantaisin klo 10-17

  Ti-Pe klo 10-18

  Lauantaisin ja muina aikoina sopimuksen mukaan.

 • Puhelinnumero

  08 311 9939