Fulari

Fulari – värikästä naistenmuotia

Fulari Oy on oululainen palveleva naistenmuodin erikoisliike Rotuaarilla. Meillä on ollut ilo tarjota ihanille asiakkaille pukeutumisen ja muodin elämyksiä jo vuodesta 1982. Yrityksen perustivat tuon vuoden keväällä Tapio ja Maija-Liisa Salo Kauppurienkaudulle, kivijalkamyymäläksi. Rotuaarin valmistumisen myötä myymälä muutti nykyiselle paikalleen kävelykadulle, osoitteeseen Kirkkokatu 19. Omistaja vaihtui vuonna 1993 ja kauppiaana on siitä lähtien toiminut Marjo Huttu.

Fularissa mitoituksilla on merkitystä ja värillä väliä! Valitsemme asiakkaillemme eri valmistajien muotikokoelmista parhaat palat ja tuotamme pieniä erikoismallistoja myös itse. Siksi Fularin pukeutumistyyli on aina rentoa ja värikästä. Joka hetki uusiutuva monipuolinen valikoima, vaatteiden istuvuus ja monille vartalotyypeille sopivat koot ovat Fularin mallistojen tärkeimmät asiat. Ja tietenkin iloiset ja värikkäät neuleet, joista Fulari on tunnettu.

Jaakko Selin -mallisto on ihana erikoisuutemme. Se on alun perin meidän oululaisten naisten mittojen mukaan piirretty ja suomalaista naista kuunnellen luotu. Jaakko Selin on suunnitellut nimikkomalliston yhteistyönä Fularin asiantuntijloiden kanssa, ja sitä kehitetään jatkuvasti. Uudet materiaalit, värit ja painokuviot yllättävät Jaakko Selin -malliston ystäviä ympäri vuoden.

Haluamme henkilökohtaisesti palvellen auttaa asiakkaita löytämään värien ja pukeutumisen ilon. Uutuuksia maailmalta Fularissa tarjoillaan joka viikko.

Oma keväinen muotitapatumamme Aperitivo Primavera on muodostunut Oulussa jo huhtikuiseksi perinteeksi. Silloin kivijalkamyymälämme edessä iloitellaan italialaistunnelmissa ja pieniä muotinäytöksiä luotsaa Jaakko Selin.

Yhteystiedot

 • Osoite

  Kirkkokatu 19
  90100 Oulu

 • Aukioloajat

  ma–pe 10–18

  la 10–16

  su 12-16

 • Puhelinnumero

  08 370 975