Beauty Spot

Meillä kauneus ja palvelu kohtaavat

Beauty Spot on kauneudenhoitoalan yritys. Ensimmäinen Beauty Spot avasi ovensa 27.4.1985 naisten liikuntakeskus Beauty Centerin tiloissa. Sieltä siirryttiin Rotuaarin kautta Kirkkokadulle. Uudet tilat valmistuvat lokakuun alussa Rotuaarille 6. kerrokseen osoitteeseen Kirkkokatu 16.

Haluamme täyttää asiakkaidemme odotukset tinkimättömällä laadulla ja palvelulla. Palvelemme asiakkaitamme laaja-alaisesti. Perinteisempien hoitojen lisäksi teemme muun muassa kestopigmentointeja ja tarjoamme stailauspalveluja sekä erikoissairaanhoitajan tekemiä pistoshoitoja. Jatkossa meiltä löytyy myös ihotautilääkärin ja ravintovalmentajan vastaanotto. Haluamme myös kiittää asiakkaitamme järjestämällä erilaisia tapahtumia ja teemapäiviä, joihin kaikilla on mahdollisuus osallistua.

Teemme yhteistyötä usean eri alan toimijan, kuten Diego Dalla Palma RVB Skin Labin, Medik8:n, Insight Cosmeticsin ja Beauty Centerin kanssa. Pidämme myös itseämme jatkuvasti ajan tasalla seuraamalla maailman uusimpia trendejä ja tuomme ne ilolla sinun käyttöösi!

Yhteystietoja