Bar Ihku

Menomesta kaupungin parhaalla paikalla!

Bar Ihkun tarina alkoi Leviltä vuonna 2009 Tomi Keisalan toimesta. Aluksi Ihku oli Levillä pikaruokaa tarjoileva yhden kerroksen baari, mutta Tomin toimesta alettiin miettimään uudestaan, että millaista paikkaa Leville kaivattiin. Tomille oli hyvin pian selvää, että Ihkussa luovutaan keittiöstä ja panostetaan viihderavintolatoimintaan.

Napapiirin pohjoispuolella sijaitseva Ihku saavutti hyvin lyhyessä ajassa maineen karaoke- ja menomestana. Levin Ihku onkin jo legenda bilettävien Levin kävijöiden joukossa ja Ihkun seinien sisään mahtuu jos jonkinlaisia tarinoita vuosien varrelta. Lokakuussa 2014 Ihku laajensi toimintaansa Ouluun, jossa sama meno jatkuu, mihin on Napapiirin pohjoispuolella jo totuttu. Marraskuussa 2015 oli aika taas avata uudet ovet, tällä kertaa Tampereella. Lisäksi huhtikuussa 2018 avattiin ovet Antinkadulla Helsingissä, aivan Kampin Keskuksen lähituntumassa.

Ihku on jo neljän ravintolan ketju, mutta kaikessa kuuluu ja näkyy, että Ihku on myös yksityisyrittäjän intohimoisen työn tulos. Henkilökunta ja asiakkaat ovat aina prioriteetti numero yksi. Tuotevalikoimissa suositaan kotimaisia laatutuotteita ja asiakaspalvelun laatu on korkea aina ovelta tiskille.Ihkussa on kaikille kaikkea ja ne löytyvät aina oman alueensa keskeisimmiltä sijainneilta.

Bar IHKU Oulu tarjoaa karaokea, bilebändejä, tähtiartisteja ja pubissa myös trubaduureja! Meillä on laaja valikoima erikoisoluita oluenystäville ja aikaa voi viettää biljardin tai penkkiurheilun parissa. Ja mikä parasta, olemme avoinna joka päivä!

Livekeikkojen lisäksi Oulun Ihkussa on säännöllisesti muutakin ohjelmaa. Tiistaisin salsataan kello 21:00 alkaen, keskiviikkoisin visaillaan Baaripähkinän tietovisan parissa kello 20:00 alkaen ja sunnuntaisin pelataan 9-palloa pubin puolella kello 18:30 alkaen.

IHKU OULU – loistavin ja taatusti ihanin!

Pub
Su-to 18-04 | Pe 18-05 | La 14-05

Karaoke
Ma Suljettu | Ti-To, Su 21-04 | Pe- La 21-04.30

Yökerho
Pe-La 23-04
(Tähtiartisti iltoina 22-04)

Ikärajat
Su-to K-20 | Pe-la K-22

Yhteystietoja

 • OULU

  Torikatu 22
  90100 Oulu

  0400 31 91 31 | oulu@ihkubar.fi

  Ravintolapäällikkö
  Heli Impola | heli.impola@ihkubar.fi

  Järjestyksenvalvonta
  Polar Boys Oy | tuulikaappi@hotmail.com