45 Special

”Home of rock”

45 Special avattiin 21.9.1990, alun perin viiden musiikkimiehen voimin, mutta on nykyään perheyritys. Baari perustettiin kaupungin rokkiväen mestaksi Oulun kuuluisimman ravintolan Rattori-Lupin lopetettua toimintansa.

Rockiin perustunut musalinja on vuosien saatossa muuttunut niin paljon, ettei tarjontaa voi nykyisellään kuvailla millään yksittäisellä termillä. Oikeastaan ainoa ilmaisu, joka toimii on ”hyvää musaa”. Perusperiaatteena baarin perustamisesta asti on kuitenkin ollut, että Nelivitosessa voit olla kuka tai mikä tahansa, sillä titteleillä ja asemalla ei ole mitään merkitystä.

Nelivitonen tarjoaa kolmessa kerroksessa viikoittain erilaista ohjelmaa, kuten keikkoja, DJ-vetoisia klubeja, opiskelijabileitä ja stand up –komiikkaa. Viikonloppuisin juhlakansaa tanssittavat oululaisille jo tutuksi tulleet Rokkidisko- ja Studio45 –klubit, sekä Friday Special –deejiit. Joka sunnuntai kellarissa laitetaan pystyyn maankuulut, Nelivitosen legendaariset Sunnuntaijamit.

Sen lisäksi, että baarin valikoimasta löytyy mm. hyviä oluita ja ammattitaitoisten baarimikkojen loihtimia cocktaileja, on Nelivitosessa myös oma keittiö! Ruokalistalta löytyvät monen mielestä kaupungin herkullisimmat burgerit sekä salaatteja, chicken wingsejä ja muuta ”pubiruokaa”. Kaikki valmistetaan 45:n keittiössä leivästä lähtien ja raaka-aineissa suositaan lähiruokaa.

ruokakuva

Yhteystietoja

 • Osoite

  Saaristonkatu 12
  90100 Oulu

 • Aukioloajat

  Ma – To 19-04
  Pe – La 16-04
  Su 19-04

  (Kesä-elokuussa joka päivä 19-04)

  Kööki ottaa viimeiset tilaukset klo 03

 • Puhelinnumero

  (08) 88 11 845