Oulun keskustan Kivijalka-yritykset yhdistävät voimansa

Ilmakuva Oulun keskustasta Torinrannan suunnasta

Ilmakuva Oulun keskustasta Torinrannan suunnasta

Kivijalan muodostavat Oulun keskustan paikalliset yritykset, jotka palvelevat asiakkaitaan oululaisella ammattitaidolla ja laadulla. Oulun keskusta on Oulun ydin ja Kivijalka-yritykset haluavat olla mukana rakentamassa siitä entistä elinvoimaisempaa ja virkeämpää. Kivijalka-liikkeet haluavat palvella asiakkaitaan ja samalla pitää huolta paikallisesta hyvinvoinnista, kasvusta ja työllisyydestä. Kivijalka on merkki, joka kertoo yrityksen paikallisuudesta ja siitä, että yrityksen juuret ovat Oulussa.

Kivijalkayritykset ovat aina olleet tärkeä osa Oulun keskustaa. Useiden perinteisten oululaisten kivijalkayritysten tarina on alkanut jo vuosikymmeniä sitten. Niiden rinnalle on syntynyt myös uusia kiinnostavia ja aluetta edelleen kehittäviä yrityksiä. Kivijalka tarjoaa kuluttajille helpon tavan tutustua lähemmin näihin, mielenkiintoisiin tarinoihin ja yrityksiin sekä nauttimaan Kivijalka-yhteistyön annista kuten erilaisista tempauksista ja tapahtumista.

Tarjonnan laaja kirjo

Päivittäinen valintasi voi tuntua pieneltä, mutta oululaisessa yrityksessä osataan arvostaa jokaista päivää ja asiakasta. Kivijalka-yritykset haluavat tarjota asiakkailleen henkilökohtaista palvelua, ainutlaatuisia tuotteita ja elämyksiä. Kivijalka-liikkeiden viehätyksen salaisuus ovatkin tuotteiden kirjo ja läheinen palvelu. Paikallista palvelua voit saada esimerkiksi oululaisessa optikkoliikkeessä, kodin sisustamiseen, kauneuteen tai pukeutumiseen keskittyneessä liikkeessä, hammaslääkärin vastaanotolla, koruliikkeessä, parturi-kampaamossa, kahvilassa tai vaikka ravintolassa.

Yksi asia on selvä – kivijalkaliikkeet ovat kiinteä osa kaupungin palveluita ja ne haluavat edistää rikkaampaa kaupunkikulttuuria. Ne paitsi värittävät palvelujen tarjontaa, myös rakentavat kaupungin persoonallisuutta. Kuluttajan on mukava ja helppo asioida oululaisessa liikkeessä.

Kivijalassa on mukana lähes 30 liikettä, jotka tunnistaa Kivijalka-tunnisteesta sekä ikkuna- tai -ovitarrasta. Yhteisenä nimittäjänä on yrittäjien vahva tahto tehdä jotain uutta ja merkittävää. Kivijalassa mukana oleviin liikkeisiin voit tutustua tarkemmin täällä. Seuraavien viikkojen aikana on luvassa Kivijalka-yritysten esittelyt, Kivijalka-arvonta, jossa palkintoina 1500 euron edestä tuotteita ja lahjakortteja, sekä Kivijalka tärisee -kampanjaviikonloppu 13. – 14.5.

Tule sinäkin tutustumaan oululaisiin yrityksiin ja heidän tuotteisiin ja palveluihinsa – valinnallasi on merkitystä. Kivijalka-tarina on vasta alussa!


Artikkeli on Kivijalka-yhteismarkkinoinnin tuottamaa kaupallista sisältöä.