Kirjoita kirje äidille ja voita 100 euron ravintolalahjakortti

Muista äitiä tai mummia kirjeellä. Kaikkien kirjeen kirjoittaneiden kesken arvomme 100 € ravintolalahjakortin.

Julkaisemme raadin valitsemat parhaat kirjeet nimimerkillä äitienpäiväviikolla lehdissä. Julkaistujen kirjeiden kirjoittajille lähetämme palkinnoksi Kolmiokirjan -tuotelahjan.

Palkinnot:
1. Kaikkien osallistuneiden kesken arvomme 100 euron ravintolalahjakortti, vapaavalintaiseen ravintolaan.
2. Julkaistujen kirjeiden kirjoittajille lähetämme Kolmiokirjan tuotelahjan itselle tai lahjaksi annettavaksi. Kurkkaa mainiot äitienpäivän lahjaideat: kolmiokirja.fi

Kilpailuaika 22.4.- 3.5.2020

Osallistu kirjoittamalla kirje tässä tai kopioi tekstisi alla olevaan tekstilaatikkoon.

Kilpailun järjestäjä:
Kaleva Media (Kaleva365 Oy), Solistinkatu 4, 90140 Oulu kalevamedia.fi

Kaleva Media – Pohjoissuomalai­nen mediayhtiö

Kaleva Media on monimediayhtiö, joka tarjoaa paikallisesti kiinnostavia sisältöjä, palvelumalleja ja –alustoja. Medialiiketoiminta panostamme laadukkaaseen journalismiin, sisältötuotteisiin sekä mainonnan kokonaisratkaisuihin erilaisissa digitaalisissa kanavissa ja painetussa mediassa. Liiketoimintaamme kuuluvat julkaisut: Kaleva, Forum24, Oulu247, Lapin Kansa, Uusi Rovaniemi, Lounais-Lappi, Raahen Seutu, Raahelainen, Pyhäjokiseutu, Koillissanomat, Iijokiseutu, Rantalakeus, Siikajokilaakso ja Pudasjärvi-lehti sekä niiden kattavat digitaaliset kanavat ja palvelut. Myös aikakauslehtiä kustantava Kolmiokirja Oy sekä markkinointipalveluita ja -alustoja tarjoava vaikuttajamarkkinointiin ja sen suunnitteluun erikoistunut Indieplace, Suomen suurin paikallisten tarjousten markkinapaikka Offerilla sekä digitaalisen markkinoinnin ja median asiantuntijayritys Pro Ratas ovat osa Kaleva Mediaa. Kaleva Mediassa työskentelee noin 700 henkilöä, yhtiöperheen kotipaikka on Oulu.

Ihmiset sanojen takana

Tinkimätön luotettavuus on Kaleva Median kaiken toiminnan ja arvojen ydin. Tämä näkyy ennen kaikkea vastuullisen journalismin tekemisessä toimittajien päivittäisessä työssä. Tutustu kolmeen Kaleva Median toimittajaan, jotka kertovat oman uratarinansa.

Haastatteluissa toimittajat kertovat polkunsa toimittajan uralle ja sen, miten julkinen ammatti näkyy heidän arjessa sekä tulevaisuuden haasteissa. Jokainen haastateltava toimittaja on tehnyt pitkän uran alalla ja sekaan mahtuu niin iloisia kuin haastavia kokemuksia.

Jenny Halvari, päätoimittaja, Koillissanomat

Jenny Halvari vakinaistui Koillissanomien päätoimittajaksi huhtikuussa 2019. Jo nuorena saatu kipinä toimittajauralle on johdattanut Halvarin nykyiseen toimeen Kuusamoon. Innostus toimittajan uralle lähtemiseen lähti hänen isältä, joka teki elämäntyönsä Kalevassa urheilutoimittajana.

Työ näkyy Halvarille kaikessa arjessa, koska päätoimittajan tehtävää hoidetaan jatkuvasti, eikä voi enää erottaa milloin on töissä ja milloin ei. Halvari kertoo, että mieleen voi putkahtaa jatkuvasti uusia ideoita, sekä yhteiskunnan asioita tulee seurata reaaliajassa. Nuorison pysyminen mukana mediassa on Halvarille tulevaisuuden suurin haaste, vaikka kehitystä tehdään jatkuvasti siten, että myös nuori polvi pysyy median lukijoina.

Liity Koillissanomien yhteisöön, joko digitilauksena tai kotiinkannettuna.

 

Kimmo Siira, urheilutoimittaja, Kaleva

Kimmo Siira on ollut Kalevan leivissä jo 2000-luvun alkupuolelta saakka. Lapsuudessa liikunta ja urheilu ovat olleet Siiralle suuri osa elämää ja sitä myötä urheilutoimittajan ura on ollut Siiralle haaveammatti jo nuoresta pitäen. Tätä haavetta on tukenut intohimo lukemiseen ja kirjoittamiseen, joten nämä kaksi asiaa yhdistyvät urheilutoimittajan ammatissa.

Työ näkyy Siiralle arkielämässä hektisenä. Arjessa urheilutoimittajan täytyy olla jatkuvasti kartalla urheilumaailman tapahtumista, sillä se on edellytys hyvän sisällön tuottamiseen. Suurin haaste Siiralle työssä on sisällöntuotannon kehityksen aallonharjalla pysyminen. Mediakentän muutokset ja sen tuomat uudet kerronnan muodot mahdollistavat jatkuvan kehittymisen ja sisältöjen monipuolistamisen, jotka kiinnostavat niin vanhempia kuin nuorempia lukijoita.

Urheilun tähtihetket ja Kalevan digisisällöt, kokeile 2 viikkoa veloituksetta. 

 

Risto Pyykkö, toimittaja, Lapin Kansa

Toimittaja Risto Pyykkö on toiminut Lapin Kansan palveluksissa jo yli 30 vuoden ajan, josta valtaosan urheilutoimittajana. Pyykkö sai inspiraation toimittajan ammattiin isoveljeltään, joka oli lehdessä töissä. Sauma toimittajan työuralle aukesi, kun ravivihjeille etsittiin kirjoittajaa ja näin Pyykkö työllistyi aikoinaan Lapin Kansaan.

Pyykkö kuvailee parhaaksi puoleksi työssään sen, että Lapista löytää jatkuvasti uusia tarinoita kirjoitettavaksi, vaikka niitä on kerrottu jo iät ja ajat. Mieleenpainuvin juttu Pyykön työuralta on tuore tapaus, menneeltä kevättalvelta. Kolme rovaniemeläistä äitiä otti Pyykköön yhteyttä vaikean ja vaietun asian tiimoilta. Äidit kertoivat omien lastensa itsemurhista. Se oli Pyykölle juttu, joka ei mennyt rutiinilla lävitse.

Lue Risto Pyykön juttuja Lapin ihmisistä, ilmiöistä ja tarinoista Lapin Kansan lukemistossa.

Ihmiset sanojen takana -kampanja esittelee Kaleva Median julkaisujen toimittajia ja heidän uraansa mediamaailmassa.

Kaleva Mediaan kuuluu tällä hetkellä viisitoista paikallisjulkaisua Pohjois-Suomessa. Tarjoamme laadukasta paikallista journalismia, sisältötuotteita lukijoille sekä mainonnan kokonaisratkaisuja erilaisissa digitaalisissa kanavissa. Julkaisujamme ovat Kaleva, Kale!, Forum24, Lapin Kansa, Uusi Rovaniemi, Lounais-Lappi, Raahen Seutu, Raahelainen, Pyhäjokiseutu, Koillissanomat, Iijokiseutu, Rantalakeus, Siikajokilaakso, Oulu-lehti ja Pudasjärvi-lehti sekä niiden kattavat digitaaliset kanavat ja palvelut. Myös aikakauslehtiä kustantava Kolmiokirja Oy on osa Kaleva Mediaa. Tutustu liiketoiminta-alueisiimme >