Harvoin tapettikirjasta tällä tavalla haltioituu

”Vuosien varrella kotona on tullut tapetoitua niin usein, että tapetin menekin muistaa ulkoa ja homma käy rutiinilla. Taitaisi melkein onnistua silmät kiinni. Tapetilla huoneen ilme muuttuu helposti ja värejä ja kuoseja uskaltaa käyttää rohkeasti. Olen ehdottomasti tapetti-ihminen ja rakastan vaihtelua. Olen todella innoissani Cellon uudesta kuvatapettimallistosta. Joka syksy toki odotan uusia tapettikirjoja mutta harvoin ammattilainenkaan tällä tavalla haltioituu tapeteista. Allekirjoitan K-Raudan syksyn teeman: Repäise. Laita tapetti. Kotihan on asumista varten ja sisustetaan sellaiseksi, että itse viihtyy eikä kannata miettiä,  miellyttääkö tapetti ostajaa, jos joskus tulevaisuudessa myy asunnon”, kertoo Jaana Kempeleen Ojan Raudasta.

Tapetti kuin taideteos

Uusi upea K-Raudan Cello kuvatapettimallisto on syntynyt yhteistyössä kolmen suomalaisen suunnittelijan kanssa. Suunnittelijat saivat vapaat kädet ja tapettimallistossa tulee esille jokaisen yksilöllinen kädenjälki.

Tuoksun melkein tuntee

Kreetta Järvenpään maalaukselliset Fritillaria- ja Whispering-valokuvatapetit tuovat kotiin tuoreiden kukkien loistoa ja pursuavat herkullisia värejä.

Kuvatapetti Cello Whispering

Suunnittelija Kreetta Järvenpää: ”Fritillarian teemana on herääminen: Kevään ja luonnon herääminen, ja aamufiilis. Tarinaa tärkeämpi on kuitenkin mielenmaisema. Whispering-tapetissa mukana on todella paljon kasveja, jotka eivät kuki yhtä aikaa. Siksi Whispering onkin eräänlainen kesäyön unelma ja taikapuutarha.”

Kuvatapetti Cello Fritillaria

Siveltimen vedoin

Kaisa Kartelan Kuuhunkurkottaja tuo terveiset safarilta. Maalauksellinen tyyli vangitsee katseen, vaikka tapettien värit ovat hillityn maanläheisiä. Graafisten Kuosien ystävää ilahduttaa hillitty Haaveilija-tapetti, jota saa kahdessa sävyssä.

Kuvatapetti Cello Kuuhunkurkottaja

Suunnittelija Kaisa Kartela: ”Kuuhunkurkottajan eläin poppooseen halusin mukaan eläväistä pensselinjälkeä. Tausta on jätetty tarkoituksella ilmavaksi, jotta sisustusta voi jatkaa sisustusesineillä. Haaveilijan suunnitteluprosessin alussa mukana oli paljon värejä ja monia eri kuvituselementtejä. Tästä alkoi pelkistäminen, kunnes jäljellä oli enää taustaväri ja yksi hahmo.”

Cello Haaveilija

Kuin Satukirjasta

Heidi Valkolan tapeteista löytyy suloisia yksityiskohtia ihmeteltäväksi. Niitty-tapetissa seikkailevat linnut puput ja perhoset. Raikkaan Meri-kuosin mursu taitaa jäädä ilman saalista.

Kuvatapetti Cello Niitty

Suunnittelija Heidi Valkola: ”Meri-tapettia suunnitellessani mielessäni oli moderni kaupunkikoti. Hauskana yksityiskohtana tapetista löytyy mursu, joka on ongella, mutta ongessa ei ole matoa. Mielestäni lapset voivat myös kosketella tapetteja!” Niitty-tapetissa näkyy lintu, joka kastelee kukkia ja pupu, joka on mennyt piiloon. Niitty-tapetissa päävärinä on vahvasti murrettu tummanvihreä. Värivalinnat tuovat kokonaisuuteen rauhallisuutta.”

Kuvatapetti Cello Meri

Uskaltaisitko sinäkin?

Tapetin poistaminen ja kiinnittäminen käy nykyään nopeasti, joten voi rohkeasti kokeilla erilaisia kuoseja ja värejä. Kaikki Cello kuvatapettimalliston tapetit ovat non woven – laatua. Levitä vain tapettiliima suoraan seinään ja kiinnitä tapetti. Mallisto on saatavilla vain K-Raudoista tilaustuotteina. Hinta 41 €/m2 + rahti 16 €.

Cellon kuvatapeteilla on Suomalaisen Työn Liiton Design from Finland -merkki muistuttamassa suomalaisen työn merkityksestä ja siitä, että tuotteet on suunniteltu Suomessa. Tule tutustumaan tapettimallistoon. Saimme tapettikirjat Ojan Rautoihin viime viikolla.