Raikasta kotisi ilmettä uudella lattialla

Kevätauringon pilkistäessä herää innostus uudistaa kodin pintoja. Lattia on näkyvä osa sisustusta ja määrittelee kodin ilmeen ja tyylin. Meillä on kattava valikoima eri materiaaleja,  joista jokaisen makuun löytyy useita vaihtoehtoja, Jenna Raahen Ojan Raudasta kertoo.

Lattiamateriaalin valinnassa kannattaa olla käytännöllinen ja ottaa huomioon perheen tarpeet.

Aito puuparketti luo kotiisi lämpimän tunnelman ja on ekologinen valinta. Parketista löytyy 1- ja 3-sauvaisia ja kalanruotokuosia ja pinta voi olla esimerkiksi harjattu, harjaamaton tai mattalakattu. Erilaiset pintakäsittelyt tekevät pinnasta eri näköisen. Parketin pinta on helppo uudistaa hiomalla ja lakkaamalla tai öljyämällä. Tämä lisää parketin käyttöikää.

Parketti Cello Tammi Caramel Piccolo

Vinyylilankku on lapsi- ja kotieläinperheisiin ehdoton valinta. Esimerkiksi Cello-vinyylilankun runko on komposiittia ja se on pehmitinvapaa ja myrkytön. Asentaminen on helppoa ja nopeaa ja onnistuu hyvin myös omatoimiremontoijalta. Pinta on helppo pitää puhtaana imuroimalla ja nihkeällä mopilla. Vinyylilankkuja löytyy sekä perinteisellä puukuosilla että modernilla laattakuosilla.

Vinyylilankku Goodiy Chloe Anis

Laminaatti on suosittu, hinnaltaan edullinen materiaali. Sen runko on kosteutta hylkivää hdf-levyä ja pinta kestää hyvin kulutusta. Lattialaminaattien laatu on kehittynyt paljon 90-luvulta nykypäivään tultaessa. Laminaatti käy kaikkiin kodin kuiviin tiloihin ja se on Suomen myydyin lattiamateriaali.  Laminaatin puhdistamiseen riittää imurointi ja moppaus laminaatille tarkoitetulla saippuattomalla pesuaineella.

Laminaatti Cello Tammi Hailuoto

Vinyylikorkki on ekologinen ja hyvin kulutusta kestävä materiaali. Monikerrosrakenne tekee siitä miellyttävän tuntuisen ja vähentää jalkojen ja selän rasitusta. Vinyylipinta antaa vinyylikorkille loistavan iskunkeston. Se soveltuu hyvin lapsi- ja kotieläinperheisiin. Korkkipohjan ansiosta lattia on myös mukavan lämmin. Vinyylikorkin akustiset ominaisuudet ovat hyvät, joten se soveltuu hyvin kohteisiin, joissa lattialta vaaditaan ääntä vaimentavia ominaisuuksia.

Vinyylikorkki Cello Tammi Rain Washed

Ennen lattian asennusta tarvitset alle alusmateriaalin. Se suojaa lattiaa kosteudelta ja parantaa lattian äänieristystä. Valikoimastamme löytyy eri lattiavaihtoehdoille sopivat solumuovit.

Lapsiperheeseen ja lemmikkikotiin sopivat eri materiaalit kuin aikuiseen makuun. Meiltä saat apua lattiamateriaalin valinnassa ja löydät myös tarvittavat asennustyökalut remonttiisi.

Parketti Cello Tammi Azure Window

Tutustu lattianvalintaoppaaseen K-Raudan sivuilla.

Lue myös tällä hetkellä suositun vinyylikorkin ja parketin vertailu.

Yhteystiedot:

Kempele

Jaana Henriksson

044 7997433

Marjo Leinonen

044 7997427

Raahe

Jenna Leino

044 7997515

Pirjo Lemponen

044 7997530

Kalajoki

Jenni Toivonen

044 7997361

Oulainen

Suvi Torkkeli

044 7997225

 

 

Artikkeli on Ojan Raudan tuottamaa kaupallista sisältöä.