Säästä ympäristöä ja energiaa – hanki ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumpusta on moneksi. Ilmalämpöpumppu asennetaan yleisimmin sähkölämmityksen rinnalle, mutta se sopii yhtä lailla maalämmön tai leivinuunin kaveriksi.

”Siinä missä talvella voidaan säästää energialaskussa, voidaan kesällä nauttia viileämmästä sisäilmasta ja vanhemmissa taloissa myös paremmasta ilmanlaadusta. Se on myös olemassa olevista vaihtoehdoista edullisin investointi, kun mietitään ratkaisuja energiatehokkuuden parantamiseksi” kertoo Panasonicin ilmalämpöpumppujen aluemyyntipäällikkö Jussi Peltola.

Miksi ilmalämpöpumppu?

Ajattele ympäristöä

Panasonicin käyttäma uusi kylmäaine R32 on aiempaa 75 pronsenttia ympäristöystävällisempi. Varsinkin pohjolan kylmissä oloissa se parantaa lämpöpumppujen suorituskykyä. Nykyiset huippumallit tuottavat lämpöä vielä -35 °C:ssa.

Uuden R32 kylmäaineen ympäristövaikutus (GWP) on vain kolmasosa aiemmin käytetyn R410:n vaikutuksesta. Siirtyminen uuteen kylmäainekaasuun vastaa 1850 kilometrin automatkan vähennystä tai 76 puun istuttamista.

Säästä energiakuluissa

Ilmalämpöpumppu säästää keskimäärin 30-50 prosenttia kodin vuotuisesta lämmitysenergian tarpeesta eli investointi maksaa itsensä takaisin 3-4 vuodessa. Kun asennetaan kaksi ilmalämpöpumppua kaksikerroksiseen taloon, säästö kasvaa tätäkin suuremmaksi.

R32-kylmäaineella varustetut Panasonicit ovat helposti 50 prosenttia tehokkaampia kun 10 vuotta sitten asennetut pumput. Jos vanha ilmalämpöpumppu on käyttöikänsä lopussa tai kaipaat pumpulta parempaa suorituskykyä, uuden vanhoihin mittoihin suunnitellun vaihtomallin avulla päivität lämpöpumpun vaivattomasti. Kun vaihdat vanhan uuteen, saatat jopa tuplata energiansäästön.

Lisää asumismukavuutta

Ilmalämpöpumpulla voi myös viilentää kotia. Normaalikokoisen omakotitalon viilentämiseen kesähelteellä kuluu tämän hetken energiahinnoilla vain noin 20-30 senttiä vuorokaudessa. Huonelämmön laskeminen säästää myös kylmälaitteiden sähkönkulutusta puhumattakaan paremmista yöunista – kolmen asteen pudotus lämpötilassa saattaa laskea ilmankosteutta kolmanneksella, jolloin kosteuden väheneminen saa ilman tuntumaan viileämmältä.

 

Erityisesti vanhoissa taloissa, joissa ilmanvaihto on heikko, ilmalämpöpumppu parantaa sisäilman laatua huomattavasti. Lisäksi voit valita ilmalämpöpumpun, jossa on NonoeX-ilmanpuhdistus, joka poistaa ilmasta myös hajuja, bakteereja ja viruksia.

Kun valitset ilmalämpöpumpun, jota voit ohjata missä tahansa helposti puhelimesi avulla, voit nostaa kesämökkisi lämpötilaa ennen viikonloppua tai tarkastaa asuntosi energiankulutuksen myös matkalla.

Joustava rahoitus

Ilmalämpöpumpun hankintaa ei tarvitse lykätä kesähelteille vaikka tililtä ei heti löytyisikään koko summaa. Esimerkiksi ilmalämpöpumpun hinta liikkuu 1500 € tietämillä, ja sen voi halutessaan jakaa vaikkapa 50 € kuukausieriin. Uusiin rahoitussopimuksiin saa 6 kk korotonta maksuaikaa näin halutessaan.

Rahoituksen avaaminen on helppoa; se onnistuu vaikkapa K-Raudan nettisivujen kautta. Voit tehdä hakemuksen kotisohvalta pankkitunnuksilla tai tulla myymälään asiantuntijoidemme palveltavaksi. Kortin saat käyttöösi heti ja voit valita suunnitelmiisi sopivat kaksi maksuvapaata kuukautta vuosittain.

Ilmalämpöpumppuja Ojan Raudassa myyvä Marko Koivunen kertoo K-Raudan Rahoituspalvelun parhaista puolista:

 • Helppo käyttää

  Kerro kassalla, että maksat Rahoituspalvelulla; tarvitset vain vaikkapa ajokortin henkilöllisyyden varmistamiseksi.

 • Joustavat maksuehdot

  Laskussa näkyy koko saldo ja minimierä ja voit joustavasti maksaa mitä tahansa niiden väliltä.

 • Ei vuosimaksua

  Korkoa ja kulua maksat vain käytössä olevasta luotosta; mitään vuosimaksua tilissä ei ole.

 • Korotonta maksuaikaa

  6 kk korotonta maksuaikaa uusiin sopimuksiin

Esimerkkilaskelma: 5000 € lainan saa 34 kk maksuajalla 7,20 % korolla (+laskutuspalkkio 6 €/kk). Todellinen vuosikorko 7,79 %, jolloin kk-erät 165 €/kk ja lainan kokonaisluottohinta 5563,43 €.
Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj. Gebhardinaukio 1, Helsinki

”Ilmalämpöpumppuja löytyy erilaisiin tarpeisiin ja omia toiveita kannattaa tulla pohtimaan yhdessä Ojan Raudan asiantuntijan kanssa. On pieniä ja pippurisia, erityisesti sisustajan silmää miellyttäviä, huipputehokkaita ylellisillä ominaisuuksilla varusteltuja, erityisen hiljaisia ja myös vaihtomalleja entisen ilmalämpöpumpun tilalle. Rahoituksestakin kannattaa keskustella.

Investoimalla kotiin voi myös säästää: Ikkunat, ovet, lämpöpumppu tai vaikkapa aurinkopaneeli maksaa itse itsensä ajan kanssa, ja alkuunhan saa 6 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa!” Ojan Raudan rakennustarvikemyyjä Marko Koivunen summaa.

Hae rahoitus nyt helposti verkosta

https://www.k-rauta.fi/palvelut/rahoituspalvelu/

Lisätietoa ja apua ilmalämpöpumpun hankintaan saat Ojan Raudan asiantuntijoilta.

Katso Ojan Raudan ajankohtaiset ilmalämpöpumpputarjoukset tästä>>

Onnistutaan yhdessä!

Ammattilaiset Kempeleessä

Marko 044 7997453
Jari 044 7997451
Antti 044 7997416
Pekka 044 7997445

Ammattilaiset Oulussa

Joonas 044 7997612
Veli-Pekka 044 7997611
Janne 044 7997628

Ammattilaiset Raahessa

Pirjo 044 7997517
Juha 044 7997528
Minna 044 7997516

Ammattilaiset Oulaisissa

Risto 044 7997201

Ammattilaiset Kalajoella

Simo 044 7997329

 

kaikki_kotona_logo_verkkoon_h120_w650