Sisustus kruunasi näköalahuoneiston

Juontaja, toimittaja ja viihteen monitoimimies LAURI SALOVAARA teki syksyllä kaupat Iso-Syötteen huipulla sijaitsevasta näköalahuoneistosta. The View -nimisen huoneiston tuoreella omistajalla oli selkeä visio sijoituksensa uudesta ilmeestä, mutta remontin toteuttamiseen tarvittiin ammattilaisten osaamista.

Salovaara oli etsinyt sopivaa lomakohdetta pitkään muun muassa Rukalta, Leviltä ja muista hiihtokeskuksista. Sopiva huoneisto löytyi lopulta kätevän etäisyyden päästä Iso-Syötteeltä.

– Kaupat tehtiin syksyllä, jonka jälkeen aloitettiin remontti välittömästi. En tiedä mitä huoneistossa ei olisi remontoitu, sillä kaikki laitettiin uusiksi. Ensimmäiset vuokralaiset pääsivät asuntoon joulukuussa, Salovaara kertaa.

960-9234

VISIOLLE LÖYTYI TOTEUTTAJA

Lomakohteen uudella omistajalla oli selvä näkemys siitä, mille huoneiston pitäisi näyttää. Apu remontin toteuttamiseen löytyi tuttavan vinkin kautta.

– Kirvesmies suositteli Ojan Raudasta saamaansa palvelua. Itsekin sain jo ensimmäisellä tapaamisella hyvän käsityksen, että täältä saa kaikki eikä tarvitse lähteä sen enempää shoppailemaan. Ei ole kyllä tarvinnut katua, Salovaara kehuu.

Huoneiston sisustuksessa käytettiin paljon persoonallisia elementtejä, jotka toimivat saumattomasti yhteen Syötteen laakson ylle aukeavan näköalan kanssa. Osa ideoista löytyi sosiaalisesta mediasta.

960-9198

– Laurilla oli selvä visio haluamastaan tyylistä. Hän näytti myös paljon ideakuvia, sanoo Oulun Ojan Raudan sisustus- ja työvälineosaston myyjä ANNIINA MERILÄINEN.

– Pelasin kyllä Pinterestin aika perusteellisesti läpi. Anniina sai näyttämieni kuvien avulla nopeasti idean, miltä kokonaisuuden pitää näyttää, Salovaara jatkaa.

LATTIASTA KATTOON

Huoneiston pinnat maalattiin, seiniä tasoitettiin ja lattiamateriaalit sekä listat uusittiin. Lisäksi asennettiin uudet kierreportaat, pesuhuonetta ehostettiin uusilla kalusteilla ja sauna käsiteltiin uudella värillä. Näyttävä kokonaisuus viimeisteltiin lisäämällä led-valoja ympäri huoneistoa.

960-9079

– Suunnittelu oli pidempi prosessi, mutta itse remontti meni älyttömän rivakasti. Se oli todella hyvin suunniteltu ja toteutettu.
Siinä meni parista kolmeen viikkoa, Salovaara sanoo.

Nopeasta aikataulusta huolimatta muutoksiakin ehdittiin tekemään.
Ammattilaisen näkemys tuli tarpeeseen esimerkiksi sopivan lattiamateriaalin valinnassa.

– Olin katsonut laminaatin lattiamateriaaliksi, mutta Ojan Raudasta tuli heti vastaus, että ei. Sitten Anniina suositteli kunnon vinyylilankkua, Salovaara sanoo.

960-9180

– Vinyyli kestää kosteutta laminaattia paremmin. Esimerkiksi laskettelumonoista kantautuu paljon vettä sisälle, joka kannattaa ottaa huomioon vuokrakäyttöön tulevassa huoneistossa, Meriläinen perustelee.

Salovaaran mukaan asiakkaan ja ammattilaisen välille syntynyt luottamus oli tärkein tekijä remontin onnistumisessa.

– Pystyi luottamaan ja samalla heittäytymään, eikä tarvinnut olla koko ajan vahtimassa tilannetta. Tuli sellainen olo, että heille on kunnia-asia onnistua projektissa. Anniina tajusi mitä haluan, joten lopputulos on ehdottomasti kombo minun visiotani ja hänen ammattitaitoaan.

– Tärkeintä on auttaa asiakasta toteuttamaan unelmansa. Asiakkaan tyytyväisyydestä saa innostusta työhön, Meriläinen sanoo.


Ojan Raudan kokeneet sisustusammattilaiset palvelevat asiakkaita Kempeleessä, Oulussa, Raahessa, Oulaisissa ja Kalajoella.

Onnistutaan yhdessä!

Sisustamisen ammattilaiset Kempeleessä

Anu 044 7997439
Jaana 044 7997433
Kreetta 044 7997441

Sisustamisen ammattilaiset Oulussa

Anniina 044 7997626
Miia 044 7997636

Sisustamisen ammattilaiset Oulaisissa

Tiina 044 7997225

Sisustamisen ammattilaiset Raahessa

Pirjo 044 7997530

Sisustamisen ammattilaiset Kalajoella

Satu 044 7997330
Jenni   044 7997361

kaikki_kotona_logo_verkkoon_h120_w650