Onnistunut remontti syntyy asiakkaan toiveista

Remonttiurakkaa aloittaessa on usein syytä kääntyä ammattilaisten puoleen. Kokeneilta tekijöiltä löytyy monipuolista käytännön näkemystä asiakkaan visioiden toteuttamiseen. Ei myöskään haittaa, jos selkeää näkemystä halutusta lopputuloksesta ei ole tiedossa, sillä oikean suunnan löytäminen on helpompaa yhdessä asiantuntijan kanssa.

Monien remontoinnista haaveilevien ongelma on, että ei oikein tiedä mistä aloittaisi. Oulun Ojan Raudan sisustus- ja työvälineosaston myyjä ANNIINA MERILÄINEN on kohdannut tutun tilanteen lukuisia kertoja.

– Parhaaseen lopputulokseen pääsee kertomalla rohkeasti ja avoimesti omista ideoista, toiveista ja asioista joista pitää. Tämän perusteella myyjä osaa ehdottaa erilaisia ratkaisuja, joita asiakas ei välttämättä tiedä.

_DSC0089c

VÄRIT KERTOVAT PALJON

Liikkeelle voi lähteä vaikkapa eri värivaihtoehtojen kautta. Asiakkaan lempisävyt kertovat usein paljon sisustuksen ammattilaiselle.

– Saatan kysyä aluksi minkälaisia värejä asiakkaalla on nykyisessä sisustuksessaan käytössä. Vastauksen kautta lähdetään sitten katselemaan asiakkaan makuun sopivia tuotteita, Meriläinen sanoo.

Ammattilaisen neuvoihin kannattaa turvautua värejä valitessa. Jotkut sävyt saattavat näyttää eriltä myymälässä, kuin miltä ne näyttävät asiakkaan kotona.

– Vaikkapa sini-harmaat ulkomaalit ovat sellaisia, jotka muuttuvat luonnonvalossa hyvin sinisiksi. Niiden kanssa tulee olla todella tarkkana ja kehottaa asiakkaita ottamaan koepurkkeja, Meriläinen muistuttaa.

Myyjän työtä helpottaa huomattavasti, jos asiakas kertoo mitä on tekemässä. Esimerkiksi maalien käytössä on paljon tekijöitä, jotka vaikuttavat lopputulokseen.

– Muun muassa betonia maalatessa on tärkeää tietää, tuleeko maali lattiaan, kattoon vai seinään. Lisäksi pitää tietää tuleeko se ulko- vai sisätiloihin, Meriläinen luettelee.

501540229_F

ROHKAISUA AMMATTILAISILTA

Jos asiakkaalla ei ole selkeää ajatusta haluamistaan elementeistä, ottaa ammattilainen vetovastuun. Tarpeen vaatiessa myös asennuspalvelut löytyvät Ojan Raudasta. Monet asiakkaat tarvitsevat rohkaisua uuden suunnan löytämiseksi.

– Silloin ehdotan omasta mielestäni hyviä vaihtoehtoja, kuten tällä hetkellä suosittuja sisustuselementtejä ja käyttämiämme luottoasentajia, Meriläinen kertoo.

Intohimoiset sisustuksen ammattilaiset seuraavat alan uusia tuulia herkeämättä. Maailmalta Suomeen saapuvat trendit tulee tuntea asiakkaiden tyytyväisyyden takaamiseksi.

– Asiakkaat saavat paljon ideoita sisustusohjelmista, -blogeista ja sosiaalisesta mediasta, Meriläinen tietää.

501722641_F

Sisustustrendien jatkuva seuraaminen näkyy Meriläisen mukaan myös monien alan ihmisten kodeissa. Ilmiöstä voidaan puhua leikkimielisesti ammattitautina.

– Sitä monesti keksii kotiin uusia projekteja, kun myyntiin tulee joku uusi materiaali, jota haluaa kokeilla. Omaa kotia ei voi kuitenkaan remontoida uusiksi joka vuosi. Asiakkaiden kanssa pääsee toteuttamaan sisustusviettiä, Meriläinen nauraa.

Ojan Raudan kokeneet sisustusammattilaiset palvelevat asiakkaita Kempeleessä, Oulussa, Raahessa, Oulaisissa ja Kalajoella.

Onnistutaan yhdessä!

Sisustamisen ammattilaiset Kempeleessä

Anu 044 7997439
Jaana 044 7997433
Kreetta 044 7997441

Sisustamisen ammattilaiset Oulussa

Anniina 044 7997626
Miia 044 7997636

Sisustamisen ammattilaiset Oulaisissa

Tiina 044 7997225

Sisustamisen ammattilaiset Raahessa

Pirjo 044 7997530

Sisustamisen ammattilaiset Kalajoella

Satu 044 7997330
Jenni   044 7997361

kaikki_kotona_logo_verkkoon_h120_w650

0 Kommentit

Kommentoi

Haluatko mukaan keskusteluun?
Osallistu rohkeasti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *