Löydä oma sisustustyylisi

Syysiltojen pimentyessä ja kotisohvan nurkassa olosta nautiskellessa mieleen hiipii ajatus kodin päivittämisestä. Pitäisikö kolhiintuneet lattiat uusia? Kaipaako kylpyhuone uutta hanaa? Riittäisikö uudet, värikkäät sisustustyynyt?  Pienelläkin vaivalla ja rahalla kodin ilme voi muuttua radikaalistikin.

Trendejä

Luonnontieteellinen trendi on näkynyt kotona viherkasvien yleistymisellä. Herkät pastellit ja akvarellit täydentävät sisustusta. Kalligrafia ja klassisen modernit yksityiskohdat lisäävät kiinnostusta. Poimi alta vinkkejä myös sopivan maalisävyn valintaan.

Tilasisustaja Anu Kempeleen Ojan Raudasta suosittelee täydentämään sisustusta huonekasveilla, jotka ovat erittäin monikäyttöisiä ja lisäksi puhdistavat sisäilmaa. Viherkasvien raikas vihreä sävy täydentää mitä tahansa sisustusta.

Maalien valinnassa kannattaa myös ottaa huomioon ympäristöystävällisyys ja käyttää hyvää sisäilmanlaatua edistäviä M1 -luokiteltuja maaleja.

luonnontieteellinentrendi

 

Kotiin saa helposti luotua historiallista tunnelmaa henkivän sisustuksen käyttämällä kulutettua pintaa, voimakkaita pinnan rakenteita sekä tähtimäistä tai säteittäistä muotoa. Pehmeät ja lämpöiset maalisävyt täydentävät kokonaisuuden.

Anu vinkkaa, että yhdistämällä esimerkiksi eläväpintaisia kuviolaattoja ja marokkolaistyylisiä laattoja yksivärisiin peruslaattoihin saa hillitymmän, harmonisen ja yksilöllisen kokonaisuuden.

historiallista tunnelmaa

 

Maanläheinen ilme on helppo tuoda kotiin salmiakkikuviolla, etnisyydellä, pitkillä hapsuilla ja turkiksilla. Lisää mausteeksi jotain käsintehtyä sekä maalaustaidetta valkoisen, vedenharmaan, graniitinharmaan ja terran ruskeissa sävyissä. Seiniin saat sopivat värit alla olevilla Cellon maalikartan sävyillä.

Anu nostaa esille tiiliseinää muistuttavan seinä- ja lattialaatta Rotterdamin. Paketissa on hieman erisävyisiä laattoja, jolloin pinnasta tulee elävän näköinen. Laatta sopii vaikka tehosteseinäksi tai keittiön välitilaan. Vain mielikuvitus on rajana!

maanläheinentrendi

 

Mustavalkoista kotia kannattaa maustaa geometrisilla muodoilla, viivapiirrustuksilla sekä vanhoilla kartoilla. Myös nahkan ja mudan ruskeat ja antrasiitin siniset sävyt sopivat pelkistettyyn värimaailmaan. Tämä luo syvyyttä ja mielenkiintoa moderniin, skandinaaviseen, pelkistettyyn sisustukseen.

mustavalkoinentrendi

Onnistutaan yhdessä!

Sisustamisen ammattilaiset Kempeleessä

Jaana 044 7997433
Kreetta 044 7997441
Anu 044 7997439

Sisustamisen ammattilaiset Oulussa

Anniina 044 7997626
Miia 044 7997636

kaikki_kotona_logo_verkkoon_h120_w680

Artikkeli on Ojan Raudan tuottamaa kaupallista sisältöä.

0 Kommentit

Kommentoi

Haluatko mukaan keskusteluun?
Osallistu rohkeasti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *