Tikkurilan vinkit kevään maalaustöihin

Kysyimme Tikkurilan Hanna Savolaiselta vinkkejä kevään ulkomaalauspuuhiin. Hanna toimii tuotepäällikkönä puu- ja metallipintojen ulkomaalaustuotteille.

Keväällä ajankohtaisia ovat terassipinnat ja pihan ”sisustaminen” kesäkautta varten. Tikkurilalla on tälle kaudelle uutuustuote, Valtti Plus Terassiöljy. Tuotteessa on käytetty erityisen hyvin säärasitusta kestäviä erikoispigmenttejä ja se on UV-suojattu. Vesiohenteinen öljy on miellyttävä käyttää, imeytyy ja kuivuu nopeasti. Väreinä löytyy ruskea, kelonharmaa ja musta.

Rautia_piha_F (28)

Mökkikauden alkaessa keväällä hirsimökkien käsittely on pinnalla. Lamellihirsi- ja lautajulkisivuille Tikkurila tuo uuden sukupolven kuullotteen, Valtti Plus Keston. Tuotteessa on uudentyyppinen sideaine, joka kestää säärasitusta ennennäkemättömällä tavalla. Tuote on lisäksi UV-suojattu ja siitä on saatavilla tavallisten kuultavien sävyjen lisäksi uudenlaisia Super Color -sävyjä, joilla värinkesto saadaan maksimoitua ja huoltokäsittelyväli mahdollisimman pitkäksi. Valtti Plus Kesto on omassa seinäpintojen kuultavassa tuoteryhmässään huoltoväliltään tuplasti pidempi verrattuna tavanomaisiin seinäpintojen kuullotteisiin.

ulkomaalaus1

Muita kesäkauden uutuuksia ovat Unica Akva Lakka ja Kilpi Sammaleenpoistaja. Unica Akva Lakalla onnistuu ikkunoiden ja ulko-ovien lakkauskäsittely samalla tuotteella sisä- ja ulkopuolelta. Kilpi Sammaleenpoistaja tekee tiili- ja huopakattojen puhdistamisesta helppoa. Tuote käydään levittämässä sammaleiselle pinnalle ja aika hoitaa loput. Katto puhdistuu itsekseen parin kuukauden kuluessa.

0 Kommentit

Kommentoi

Haluatko mukaan keskusteluun?
Osallistu rohkeasti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *