Inspiraatiota kodin ja pihan päivittämiseen – osallistu kilpailuun

Kaikki Kotona –sivulla tarjoillaan vinkkejä ja inspiraatiota erilaisiin päivityksiin. Kevät pyrähti käyntiin tapetointi- ja pihasuunnitteluteemalla, seuraavaksi perehdytään maalaamiseen ja puutarhanhoitoon. Inspiraation lähteenä toimivat niin monipuoliset artikkelit Kaikki Kotona –sivustolla kuin loistotarjoukset Ojan Raudan Kempeleen ja Oulun myymälöissä. Kevään kruunaa koko perheen tapahtuma, missä tekemistä ja näkemistä riittää vaikka koko päiväksi.

Rautia_pihakuvat_2014_39

Kaikki Kotona on Ojan Raudan oma konsepti, joka haluaa tarjota asiakkailleen enemmän: hyvien tarjousten lisäksi voi napata käyttöönsä vinkit, ohjeet ja ostoslistat. Havainnollistavat videot kertovat enemmän kuin tuhat kuvaa.

 

”Haluamme auttaa kuluttajia löytämään tarpeeseensa parhaiten sopivat vaihtoehdot kotiin ja puutarhaan – helposti lähestyttävällä otteella ja yhdessä tekemisen meiningillä” linjaa Kempeleen myymäläpäällikkö Janne Pesälä.

 

Kaikki Kotona – sivustolla keskitytään kotiin. Kevään teemoja ovat:

 

 

Rautia_pihakuvat_2014_55

 

Kaikki Kotona – hengessä järjestettävään kuvakilpailuun voit osallistua lähettämällä kuvan mukavista yhteisistä puuhailuista sisällä tai ulkona. Onko seinä saanut uuden tapetin tai pihaterassi uuden kesäkeittiön? Vai oliko teillä vain mukava hetki laiturin nokassa istuskellen? Täyttämällä lomakkeen olet mukana taulu-TV:n arvonnassa! Lisäksi kaikkien kuvia äänestäneiden kesken arvotaan Ojan Raudan 100€ arvoinen lahjakortti. Kuvien lähetysaikaa on 1.5. asti ja äänestysaika on 2.-6.5. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja Kaikki Kotona –sivustolla.

 

Kaikki Kotona_Säännöt ja Rekisteriseloste

ojanrauta_onnistutaan_yhdessa_logo_w300

0 Kommentit

Kommentoi

Haluatko mukaan keskusteluun?
Osallistu rohkeasti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *