Uusi ovi helposti paikoilleen – katso video!

Ojan Raudan kautta saa erilaisia asennuspalveluja pienasennuksista aina remontteja myöten. Tyypillinen pienasennus on esimerkiksi juuri ulko-oven paikoilleen laitto tai vesikalusteiden vaihto. Remonttipuolella voidaan uusia vaikka koko kylpyhuone tai katto.

Ulko-oven vaihto on projektina yksinkertainen ja nopea kun sen tekee ammatilainen. Oven vaihto onnistuu myös tee-se-itse-mieheltä, mutta kun sen tekee ammattilainen, tulee säädöt ja eristykset oikein ja työ on viimeisteltyä. Esimerkiksi rivitalohuoneiston oven vaihto voidaan hoitaa niin, että töistä palatessa etu- ja takaovi on vaihdettu.

Ojan Raudan varastovalikoimassa on Skaalan perusovet ja tilausmallistosta löytyy ovia kaikkiin tarpeisiin ja makuun.

VIDEO: Asentaja Marko Kokko kertoo, että hoitaa kahden ulko-oven asennuksen työpäivän aikana. 

ojanrauta_onnistutaan_yhdessa_logo_w300

 

2 Kommentit

Kommentoi

Haluatko mukaan keskusteluun?
Osallistu rohkeasti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *