Kevään tapettitrendit 2016

Mikä on tapetoinnin kuuminta uutta tällä hetkellä? Päivi Laitinen-Slotte kertoo kevään uutuuksista.

Eco Simplicity-kokoelman maanläheiset sävyt ja luontoaiheet koskettavat kevään tullen. Kellastuneen paperin ja kartongin kellanvalkoiset ja vaaleanruskeat luonnolliset sävyt esiintyvät useiden kuosien pohjavärinä.

Luonnon aiheita tyylitellen jäljentävässä kokoelmassa on käsin maalattuja kuoseja, jotka vaihtelevat yksinkertaisista pisterytmeistä taidokkaisiin ja tunnelmallisiin lintuaiheisiin. Mukana on myös skannaamalla toteutettu valokuvakuosi kolmessa ajankohtaisessa sävyssä: lila, sininen ja mustavalkoinen.

rasch_kooste1

Oljen, rottingin ja harmaan ja valkoisen sävyissä huonetilaa elävöittävät kolmiulotteiset punotut kuosit loihtivat Ranskalaisen maaseudun tunnelman esiin Riviera Maison-kokoelmassa.

riviera_maison_kooste1

BN Pure Passion-kokoelma nostaa esiin romanttisen ja naisellisen tyylin pohjoismaiseen sisustusmakuun sopivalla tavalla. Helmiäiskoristeet, raidalliset kankaat, pinkit esineet ja klassiset kalusteet viimeistelevät huoneen.

bn_pure_passion_kooste1

Eco Black&White kokoelman kuosit ovat pääosin peräisin Econ arkistoista. Ajankohtaisuuden tuo pelkistys mustaan ja valkoiseen, graffitimaisuus ja rohkea minimalismi.

eco_blackwhite_6068

eco_simplicity_block_print_3665

eco_simplicity_501511987

0 Kommentit

Kommentoi

Haluatko mukaan keskusteluun?
Osallistu rohkeasti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *