Eco-tapetit – vuoden 2016 särmikäs uutuusmallisto

Kevät saapuu kovaa vauhtia ja Rautia tarjoaa kauniita tapettiuutuuksia kotisi piristykseksi! Vuoden 2016 tapettitrendeissä korostuvat kukkakuviot, graafinen mustavalkoisuus, eläinkuviot sekä luontoaiheet, jotka näkyvät vahvasti myös Econ ja Vanajan uusissa tapettimallistoissa. Tutustu uutuuksiin ja löydä suosikkisi!

Eco Simplicity -tapettimallistossa on esimerkiksi luontoaiheisia tapetteja, jotka ovat täynnä kauniita yksityiskohtia ja murrettuja värejä. Kukkakuviot ovat tämän kevään trendi, eivät kuitenkaan sellaiset hempeät maalaisromanttiset ruusut, vaan enemmänkin vehreät lehdet, pienikukkaiset kasvit ja versot.

Eco Simplicity

Simplicity-malliston inspiraationa ovat olleet itämaiset kulttuurit ja antiikkiset teokset, joista saadut vaikutteet on esitetty modernilla skandinaavisella tyylillä. Tuloksena on erittäin herkkätunnelmainen mallisto, joka väripaletiltaan rikas, maanläheinen, luonnollinen ja silti särmikäs. Tutustu vaihtoehtoihin verkkokaupassa!

Eco Black & White

Black & White on skandinaavinen tapettimallisto, joka on suunniteltu tuomaan voimakkaita kontrasteja tilaan. Mallistossa on laaja kirjo eri sävyjä; tummimmasta mustasta puhtaimpaan valkoiseen, sekä moderneista puukuoseista nostalgisiin graafisiin ja graffitimaisiin kuoseihin. Ruotsalaista sisustuslehdistä ja blogeista tuttu graafinen suunnittelija Therese Sennerholt on suunnitellut mallistoon kaksi ainutlaatuista art deco -henkistä kuosia: Brick ja Uneven Square. Tutustu kuoseihin verkkokaupassa!

Vanaja

Vanaja on perinteinen paperitapettimallisto, joka on painettu Suomessa suomalaiselle paperille. Mallisto on kunnianosoitus 1900-luvun puolenvälin pientalorakentamisen aikana tehdyille seinäpinnoille. Ainutlaatuinen kokoelma sisältää suomalaisia alkuperäiskuoseja, jotka on väritetty uudelleen. Mallistolla on avainlipputunnus. Katso mallit verkkokaupasta!

0 Kommentit

Kommentoi

Haluatko mukaan keskusteluun?
Osallistu rohkeasti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *