Hypoxissa rasva palaa kohdennetusti

Jokainen haluaa eroon ylimääräisistä kiloistaan ja kadottaa senttejä keskivartalosta – ja vieläpä mahdollisimman nopeasti. Joskus arki kuitenkin asettaa haasteita kuntoilulle.

Hypoxi polttaa rasvaa täysin luonnollisesti rasvanpolttoliikunnan ansioista. Liikunnan aikana rasvahappoja vapautuu kehon energiantarpeen mukaan ja rasvaa palaa lihaksissa sekä metaboloituu maksan toiminnasta. Hypoxi laitteet harjoittavat järjestelmällisesti kehon ongelma-alueita yhdistäen matasykkeisen rasvanpolttoliikunnan vaihtelevaan ilmanpaineeseen. Tämä yhdistelmä auttaa kohdistamaan rasvanpolton jopa 70-prosenttisesti toivotulle alueelle – alueen optimoidun verenkierron ansiosta.

– Olin elämäntaparemontissani kiinnittänyt huomiota siihen, että paino on kyllä asettunut oikeammalle tasolle, mutta samaan aikaan vyötärön kohdalla ei tapahdu niin suurta muutosta kuin toivoisin, vaan kilot lähtevät ”vääristä paikoista”, rasvanpolttojakson käynyt Jari kertoo.

Naisten painonpudotus kohdentuu usein paljolti ylävartaloon. Rasva vähenee kasvoista ja rinnoista. Hypoxin avulla rasva palaa suurimmaksi osaksi keski- ja alavartalosta. Jos ongelma-alueesi on esimerkiksi reidet, pienenevät ne Hypoxin avulla kolme kertaa enemmän kuin tavallisella liikunnalla.

Hypoxi sopii sekä miehille että naisille, ikään katsomatta. Katso video!

Täsmäisku selluliitille

Aineenvaihdunnan hidastumisen seurauksena iholle kehittyy selluliittia, joka ilmenee epätasaisena ja muhkuraisena ihona. Selluliitti tai appelsiini-iho yhdistetään usein virheellisesti ylipainoisuuteen, mutta todellisuudessa sitä voi olla kaiken kokoisilla ja ikäisillä, sekä miehillä että naisilla. Usein se tulee esiin laihdutuksen yhteydessä, mutta syyt selluliitin muodostumiselle ovat osin hormonaalisia ja perinnöllisiä, osin selitettävissä elämäntapavalinnoilla. Se ei kuitenkaan ole ikuista, sitä voi hoitaa ja ehkäistä.

Avainasemassa on verenkierron aktivoiminen kuntoliikunnan aikana ilmanpainetta säätelemällä. Selluliitissa suurentuneet rasvasolut heikentävät solujen aineenvaihduntaa ja hapen saantia: kudokseen kertyy kuona-aineita sekä veren- ja imunesteenkierto häiriintyy. Hypoxi-laitteet perustuvat yli- ja alipainetta tuottavaan vacuumihoitoon. Näin veri ohjautuu kuntoilun aikana tehostetusti ongelma-alueille ja kuona-aineet ja nestekertymät purkautuvat imunestekierron palautuessa.

Miten liikkeelle

Hypoxi jakso aloitetaan maksuttomalla konsultaatiokäynnillä jossa käydään läpi asiakkaan ruokailu- ja liikuntatottumukset sekä asetetaan yhdessä tavoitteet jotka halutaan saavuttaa, myös ohjaajan suosittelemat laitteet kokeillaan. Tämä on kokonaisvaltainen menetelmä, jolla rasva palaa ongelma-alueelta kolme kertaa tehokkaammin kuin ilman laitteita laihduttaessa. Hoitojakson alussa asiakkaalle laaditaan hoitoa tukeva terveellinen ruokavalio ja ohjaaja on tukena koko jakson ajan.

Faktat:

  • Hypoxin on kehittänyt urheilufysiologian erikoislääkäri
  • Alipaine- eli vakuumihoito stimuloi verenkiertoa iho- ja rasvakudoksiin ja parantaa hapen ja ravinteiden kulkeutumista kudoksiin.
  • Ylipainehoito taas edesauttaa veren ja nesteiden palautumista rasvakudoksesta ja stimuloi lymfakiertoa.
  • Matalasykkeinen liikunta auttaa lihaksia polttamaan ongelma-alueilta
    vapautuvaa rasvaa.
  • Hoito sopii sekä miehille että naisille.
  • Hypoxissa käydään kolmesti viikossa vähintään kuukauden ajan. Moni jatkaa hoitoja vielä minimiajan jälkeenkin.
  • Menetelmää käyttävät myös urheilijat palautumiseen sekä leikkauspotilaat kuntoutuksen nopeuttamiseen


 
Hypoxi on 5 vuotta Oulussa toiminut hyvinvointialan palveluita tarjoava yritys Torikadulla.

 
Haluatko sinäkin sitkeistä rasvakertymistä eroon tai päästä kevyempään oloon?

Varaa tästä maksuton tutustumiskäynti

Löydät Hypoxi Oulun myös Facebookista Facebookista ja Instagramista.

 
 
Artikkeli on Hypoxi Oulun tuottamaa kaupallista sisältöä.